MENÜ

Agrolánc Kft.

2015.01.13.

Agrolánc1

„A” pavilon 204/C stand

Szeretettel várjuk az AgrárGépShow kiállításon, ahol megtekintheti az ültetvényápolás feladatainak elvégzéséhez szükséges gépeket, eszközöket:

ANTONIO CARRARO ÜLTETVÉNYTRAKTOROK

  • megfordítható kormány-ülés rendszer a hátsó emelő berendezésre függesztett  munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők
  • ACTIOTM alváz a 15 fokos tengelyek közti elfordulás következtében folyamatos, talajjal történő érintkezés
  • alacsony tömegközéppont stabilitás rézsűn, fordulóknál, terhelt állapotban
   RINIERI ÜLTETVÉNYÁPOLÓ MUNKAESZKÖZÖK
  • több mint 90 év tapasztalat
  • magas minőségű alapanyagból gyártott termékek
   SELVATICI ÁSÓGÉPEK, GÖDÖRFÚRÓK
  • kiváló minőségű, precíz munkavégzésű eszközök
 

Forgalmazott termékeinket országos lefedettséggel szervizeljük, amelyekhez biztosított a folyamatos alkatrészellátás.

 agrolánc2
agrolánc3
www.agrolanc.hu    

ANTONIO CARRAROagrolánc4

SRH 9800 Infinity – HIDROSZTATIKUS HAJTÁS, ÁLLANDÓ TELJESÍTMÉNY

Az 2015-ös „ÉV TRAKTORA” verseny döntőjébe jutott modell

Az Antonio Carraro SRH 9800 típusú traktor 87 LE-s, törzscsuklós kormányzású, hidrosztatikus hajtású, megfordítható kormány-ülés rendszerű gép, amely mostantól új „Infinity” kivitelben is elérhető.

Előnye a továbbfejlesztett hajtás, amely egyenletes sebességnövekedést tesz lehetővé akár változó terhelés során is.

Az új Infinity hajtás két mechanikus sebességtartományt biztosít: munkafolyamatok végzéséhez 0 - 15 km/h, haladáshoz 0 - 40 km/h közötti tartományban.

Mindkét tartományban 3 sebességfokozat érhető el, amelyek haladás közben kapcsolhatók. Az erőgépen alkalmazott „ECO System” automatikusan szabályozza, hogy a legmagasabb sebesség alacsonyabb motorfordulatszámon legyen elérhető, amelynek köszönhetően csökken az üzemanyag-felhasználás.

Ez lehetőséget ad a gépkezelőnek arra, hogy pontosan beállítsa manuálisan a sebességet a munkafolyamathoz, így a traktor ideálissá válik olyan eszközök működtetésére, amelyek megkövetelik a gépkezelőtől a haladási sebesség előre történő beállítását.

Az új SRH 9800 Infinity ESC (elektromos sebességellenőrző) előnye a TLT fordulatszám és a munkasebesség menedzsment rendszer, amely lehetőséget ad a gépkezelőnek, hogy egyszerre vagy egymástól függetlenül állíthassa be a haladás sebességét és a TLT fordulatszámát. Így biztosított az optimális és a folyamatos teljesítmény függetlenül a terhelés változásától.

Az új SRH 9800 Infinity egy speciális traktor olyan területekre, ahol a géppel szemben alapvető követelménynek számít a tökéletesen pontos munkavégzés, a kompakt méret, a moduláris kivitelezés és a kiváló irányíthatóság.

Az SRH 9800 Infinity modellre opcióként 4 év kiterjesztett garancia igényelhető.

agrolánc5

  agrolánc4
ANTONIO CARRARO MACH4 GUMIHEVEDERES, TÖRZSCSUKLÓS, MEGFORDÍTHATÓ KORMÁNY-ÜLÉS RENDSZERŰ ÜLTETVÉNYTRAKTOR

A futurisztikus kinézetű modell nem csupán szembetűnő karosszériájával vonja magár a tekinteteket, hanem speciális járószerkezetével is. A traktor az új típusú, Ergit 100-as sorozatú SRX törzscsuklós modell továbbfejlesztett változata. Négykerék-hajtással, 87 LE-s turbódízelmotorral és gumihevederes futóművel készül a quadtrack. E speciális megoldásnak köszönhetően a traktor korábban szinte művelhetetlen vizes, csúszós, extrém meredek területeken is dolgozhat. A gumiheveder nagy felfekvő felülete kiváló vonóerő leadást biztosít minimális talajnyomás mellett (talajtömörítő hatása 0.2 kg/cm2, ez kb. 50%-al kevesebb, mint egy hagyományos, gumikerekes traktoré). Az extrém rézsűjáró képesség a gumihevederes futóművön kívül a jármű alacsony súlypontjának is köszönhető. A beépített ACTIO™ váznak köszönhetően keskeny sortávolságú ültetvényekben és szűk kanyarodási körülmények között is különösen könnyű az irányíthatósága. A megfordítható kormány-ülés rendszer (RGS™) és a Joystick vezérlésű hidraulika rendszer jelentősen csökkentik egy-egy feladat elvégzésének munkaidejét. Az erőgép légkondicionált fülkével is rendelhető. Vontatókapacitása és közúti közlekedésben elérhető sebessége 40 km/h.

agrolánc6

     agrolánc7
SORALJMŰVELŐ BERENDEZÉSEK

Az erőgép hátsó három pontjára vagy motoroldalra csatlakoztatható eszközök méretválasztéka lehetővé teszi, hogy az ültetvény térállásához válasszon modellt. A művelőfej vezérlését saját hidraulikarendszer biztosítja a tőérzékelőn keresztül.

 agrolánc8
  agrolánc7
ÜLTETVÉNYTÁRCSÁK

A Rinieri FRM tárcsák kifejezetten hegyvidéki szőlőművelésre fejlesztették ki. A tárcsalevelek egy különleges rugós taggal kapcsolódnak a vázhoz melynek a neve „Stone-Jumper”. Ennek az egységnek köszönhetően a talajban levő kövek nem tesznek kárt a tárcsában. Az eszköz vázszerkezetének a kialakítása lehetővé teszi a munkaszélesség módosítását. A munkamélység jól szabályozható a hátsó tömörítő hengerrel 6-12 cm-es tartományban.

 agrolánc9
  agrolánc10
CARAVAGGI APRÍTÓGÉPEK BIO 230

Az aprítógép egy új kombinációjú késes-kalapácsos aprító-egységgel rendelkezik, mely közvetlenül egy állítható kifúvókéményhez csatlakozik. A viszonylag kis méretű BIO 230-as gép nagy előnye a 10 cm-es aprítható méret, és a nagy aprítási teljesítmény. A gép leginkább egyenes szálas anyagok aprítására alkalmas, felszerelhető közúti alvázzal, és teljesen önjáró berendezéssel.

 agrolánc11
   agrolánc12
GIANNI FERRARI GYŰJTŐTARTÁLYOS FŰNYÍRÓK

Az olasz Gianni Ferrari cég PG típusú multifunkcionális gépei széles választékban készülnek: benzin- és dízelmotorral, 22 – 30 LE közötti teljesítmény-kategóriában, kétkerék- és összkerék-hajtással, alacsony- és magas tartályürítéssel. Az alapgépek számos munkaeszközzel egészíthetők ki, melyekkel egész évben kihasználható berendezéseket kapunk. Az alapgéphez csatlakoztatható számos adapterrel a zöldterületek karbantartásával foglalkozó vállalkozások azonnali megoldást nyújtó, multifunkcionális gépekhez jutnak .A homlokoldali függesztésű asztallal szerelt gépeken a nyírás és a gyűjtés egy időben történik. A kaszálék igen rövid úton jut el a vágóasztaltól a gyűjtőtartályig a gép belsejében elhelyezett nagyteljesítményű acélturbinán keresztül.

 agrolánc13