MENÜ

Az Agrova Kft. újdonsága a 2018-as AGROmashEXPO - AgrárgépShow-n

„Phylazonit Technológia a fenntartható mezőgazdaság szolgálatában!”

2019.01.22.

A mezőgazdaság szerepe és fontossága a gazdaságban és az élelmiszeriparban egyaránt vitathatatlan, éppen ezért sokkal nagyobb figyelmet kell rá szentelni. A mezőgazdasági termelésben dolgozók kitartása és megújulásra való képessége önmagában is becsülendő dolog, de ha további energiát fordítunk e szegmens fenntarthatóságára és fejlődésére, akkor nagyszerű dolgokat érhetünk el, amiből a jelen- és a jövő generációja egyaránt profitálni fog.

Külön fejlesztő stábunk azon dolgozik nap, mint nap, hogy termékeink eredményességét növeljük, folyamatosan fejlesztjük a készítményeinket, a saját üzemben történő gyártás pedig biztosítja az állandó minőséget. Szemléletünkben mindig a termelő az első. Ez az emberközpontúságunk abban is megmutatkozik, hogy tanácsadóink személyesen keresik meg a gazdálkodókat, ápolják velük a kapcsolatot és arra törekednek, hogy átadják azt a tudást, amivel cégünk rendelkezik.

2017-ben bevezetett és Magyar Termék Nagydíjjal elismert Phylazonit Technológiai ajánlásunk a következő 4 pontra épül.

  1. Talajszerkezet javítás – (Phylazonit Tarlóbontó): a szár- és gyökérmaradványok elbontásával egyrészt felszabadítjuk a bennük lévő tápanyagokat; másrészt hozzájárulunk egy intenzív talajélet kialakulásához. 
  2. Tápanyagfelvétel fokozás és gyökérvédelem (Phylazonit Talajoltó és Talajregeneráló): talajoltással fontos baktériumokat juttatunk a talajba és hozzásegítjük a növényünket a hatékony tápanyagfelvételhez, a talajregenerálással pedig védelmet nyújtunk a gyökér gombás fertőződéseivel szemben 
  3. Növénykondicionálás (Energia Humin): a benne lévő huminsavval és 7 fontos mikroelemmel jelentősen tudjuk növelni a növények klimatikus és vegyszer okozta stresszhatással szembeni ellenállóságát. 
  4. Talajvédő és tápláló művelés Horsch munkagépekkel és Phyller kijuttatóval: A Phylazonit termékeket forgalmazó Agrova Kft. az Axiál Kft.-vel kötött együttműködése keretében Horsch Terrano típusú kultivátorokat vásárolt és Phyller kijuttató szerkezetekkel látott el, amelyeket bizonyos feltételek mellett felhasználói rendelkezésére is bocsát, hiszen a termékeink hatékonysága tovább fokozható megfelelő agrotechnika alkalmazásával.

A marketing stratégiánkat az Agromash 2018 kiállításon is erre a technológiai ajánlásra alapozzuk, küldetésünk a „Szívügyünk a termőföld”, létfontosságú eleme nemcsak a növénytermesztésnek, hanem az emberi egészség megőrzésének is. Munkánk elismeréseként számos díjjal gazdagodtunk, amelynek megkoronázásaként idén elnyertük a Business Superbrands díjat illetve novemberben két további nívós díjjal is jutalmazták innovatív tevékenységünket. A PHYLAZONIT márka elnyerte a MagyarBrands Díjat Innovatív márka kategóriában, valamint az EOQ MNB által meghirdetett Minőség-Innováció 2017. pályázaton a Phylazonit Technológia a „Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk” kategóriában nemzeti díjnyertes lett.

Nem túlzás azt állítani, hogy küldetésként tekintünk arra, amit csinálunk. Ebből nyerjük mindennapi lendületünket, mert komolyan hiszünk abban, hogy munkánk által nemcsak a mezőgazdasági termelés jövője, de alapvetően a talaj termékenysége, természetes egyensúlya és életereje is biztosítható, sőt mi több növelhető!

 

technologia grafika phyllerhez