MENÜ

Az Alltech frissen végzett diplomásokat keres a 2017-es vállalati karrierfejlesztő programjára

2016.09.14.

Határtalan lehetőségek várnak 12 jó képességű, most végzett egyetemista számára az idén ötödik alkalommal megrendezett Alltech Career Development Program keretében. Az Alltech azon diplomások jelentkezését várja, akik fejleszteni szeretnék szakismeretüket a tudomány, az állatorvos-tudomány, biotechnológia, informatika, marketing vagy pénzügy terén. Az online jelentkezéseket augusztus 15. és szeptember 30. között várjuk az Alltech Corporate Career Development Program website-on. A program a 2017-es csoport számára 2017. februárjában kezdődik.

Az Alltech célja, hogy a mezőgazdasági ágazat jövőbeni vezetőit kinevelje, és hosszú távon is támogassa a tehetségek fejlődését a 2012-ben indult Alltech Career Development Programon keresztül. Ezt a programot Dr. Aoife Lyons fejlesztette ki az Alltech oktatási kezdeményezésekért felelős igazgatója. Az oktatás, fejlesztés és elkötelezettség alapvető értékek az Alltech vállalati kultúrájában, mely vállalat jelenleg egyike a világ öt legnagyobb állategészségüggyel foglalkozó vállalatai közül.

„Ez az egész életet megváltoztató lehetőség jó alkalom a most végzett diplomások számára arra, hogy kapcsolatokat építsenek más országokból származó kollégáikkal, fejlesszék szakmai és kommunikációs készségeiket és megosszák egymással új ötleteiket” – jelentette ki Dr. Aoife Lyons.

„A korábbi Career Development Programokban részt vevő diplomások számos különböző területen dolgoztak, köztük belső auditokat végeztek Latin-Amerika számára, marketinges és promóciós feladatokat láttak el a ONE: The Alltech Ideas Conference kapcsán, mely egy évenként megrendezésre kerülő szimpózium globálisan több mint 3000 résztvevővel. – folytatta.

„Arra törekszünk, hogy a sikerrel pályázók érdekeit összehangoljuk az Alltech globális igényeivel.”

A 12 hónapos, fizetéssel járó mentori program egy intenzív képzési időszakkal kezdődik, melyet a résztvevők az Alltech nemzetközi központjában töltenek el Lexington városában (Kentucky, Egyesült Államok). Itt a diplomások olyan témákról fognak tanulni, mint a fenntartható energia, a kommunikáció, a marketing és a nemzetközi üzletvezetési ismeretek. Ezt követően – folytatva a képzési és fejlesztési programokban való részvételüket – az Alltech különböző kulcsfontosságú projektjein fognak dolgozni az Alltech valamelyik irodájában, az Alltech vezető munkatársainak útmutatása és mentori segítsége mellett.

A 2016. évi Alltech Career Development Programban (CDP) összesen 10 tehetséges diplomás vett részt a világ legkülönbözőbb részeiből. A képen CDP osztály tagjai láthatók a Dr. Pearse Lyons-al az Alltech alapíjával és elnökével, Dr. Aoife Lyons-al az oktatásért felelős igazgatóval, valamint az Alltech munkatársaival, Suniti Mujumdar-al, Richard Feuerstein-el és Megan Niehaus-al. Az Alltech 2016. augusztus 15. és szeptember 30. között fogadja a jelentkezéseket az Alltech Corporate Career Development Program website-on. 

 

A Santiagóból származó chilei Tanja Marincich ebben az évben került a karrierfejlesztő programba és a napokban fejezi be az oktatási és fejlesztési programot együtt dolgozva az Európai Pénzügyi csapattal az Alltech Európai Biotudományos központjában, Írországban.

„Ez a program nem csupán azonnali betekintést engedett egy multinacionális vállalat belső működésébe, hanem alkalmat adott arra, hogy átfogó képet kapjak az „Alltech család” értékeiről és munkájáról.” – mondta Marincich. „ Öt hónappal ezelőtt szeretettel fogadtak egy kulturálisan sokszínű, nyitott és széles látókörű csoportban mely segített fejlesztenem mind a szakmai, mind a személyes képességeimet. Ez több mint egy jó környezet a csapatmunkára; az Alltech egy olyan hely, ahol mindenki ötleteit meghallgatják, és a program lehetővé tette, hogy ennek én is részese legyek”.

Kate Taylor az angliai Northamptonshire-ből szintén idén került be a programba, és a Global Solutions csapatnál fejezi be a tréninget, melyben jelenleg is üzleti tervek fejlesztésén dolgozik az Alltech két kulcsfontosságú területén.

„A feladat nagyon izgalmas, sodró iramú és nagy kihívás, de elégedettséggel is eltölt – különösen, mikor a ONE: The Alltech Ideas Conference rendezvényen kellett dolgoznunk.” – mondta Taylor. „Azon kaptam magam, hogy egy olyan nagyszabású innovatív projekten dolgozom, amit eddig elképzelni sem tudtam. Nagy megelégedésemre szolgál, hogy az én ötleteim is formálják a vállalat jövőjét.”

A jelentkezőknek jó csapatjátékosoknak kell lenniük, és kitűnő kommunikációs készségekkel és jó angoltudással kell rendelkezniük – egy másik nyelv ismerete további előnyt jelent. Csatlakozni egy ilyen globális csapathoz ajtót nyit egy gyors ütemű és kifizetődő jövő felé.

Azok a most végzett diplomások, akiket érdekel a programban való részvétel, augusztus 17. és szeptember 30. között jelentkezhetnek az Alltech Career Development Program honlapján található jelentkezési ablak felhasználásával.