MENÜ

Az Apollo Vredestein bővíti a mezőgazdasági gumiabroncsok gyártását Európában

2021.03.17.

Az Apollo Vredestein kibővíti az európai mezőgazdasági abroncsgyártási tevékenységeit azáltal, hogy március közepén egy új, 104 hüvelykes gumiabroncsprést állít munkába enschedei, hollandiai gyárában.

Fénykép egy éppen elkészült gumiabroncsról, mely az öntőforma fedelének felnyitása után gőzölög a présgépben

 

Egyre nagyobb igény mutatkozik a Vredestein Traxion XL traktorabroncsai iránt Európában és Észak-Amerikában. A növekvő igény a végfelhasználók, például a mezőgazdasági vállalkozók és a gazdálkodók részéről, illetve a mezőgazdaságigép-gyártók részéről is megmutatkozik, akik szeretnék OEM-stratégiájuk részeként felhasználni ezeket a gumiabroncsokat.

Ahogyan az új generációs traktorok egyre nagyobbak, erősebbek és nehezebbek lesznek, az Apollo Vredestein számos innovatív gumiabroncs-megoldást dolgozott ki az ezzel kapcsolatos kihívásoknak való megfelelés érdekében. A kiváló minőségű terméksorozat megfelel a tapadással, a kényelemmel, a tartóssággal és a talajvédelemmel kapcsolatos legújabb követelményeknek. Jó példa erre a díjnyertes, VF technológiát alkalmazó Vredestein Traxion Optimall gumiabroncs, mely jobb teljesítményt tesz lehetővé a szántóföldön, alacsony abroncsnyomás mellett.

Az új gumiabroncsprés beszerzése az enschedei gyár mezőgazdasági abroncsgyártási felszereléseire vonatkozó 5 éves befektetési program első lépése. Ezzel a bővítéssel az Apollo Vredestein célja, hogy növelje a prémium termékválasztékának elérhetőségét Európában, és további nemzetközi piaci részesedést szerezzen.

 

02_apollo-vredestein-new-104-inch-tyre-press-enschede-nl-k