MENÜ

Az űrhajóstól a gazdasági szakemberig terjed az Alltech ONE Virtual Experience online konferencia kitűnő előadóinak sora

Igény szerint elérhető előadások agráripari és azon is túlmutató témákban, vezető szakemberek tolmácsolásában

2020.05.15.

Az Alltech ismertette legfontosabb előadóit, akik az Alltech ONE Virtual Experience online konferencián tartanak előadást egy nagyszabású digitális program keretében, mely 2020. május 18-án kezdődik. Az online konferencia amellett, hogy betekintést nyújt az iparágba és annak kulturájába, innováció-vezérelt megoldásokat mutat be a mezőgazdasági, üzleti és mindennapi életünk kihívásainak leküzdésére.

 

Cady Coleman, a NASA volt űrhajósa és a légierő ezredese előadásával indul a virtuális program május 18-án hétfőn. Coleman összesen 180 napot töltött a Nemzetközi űrállomáson “távolról dolgozva” a frontvonalban. Egy vegyész, aki doktori fokozattal rendelkezik a polimer és a mérnöki tudományok terén, valamint úttörő munkát végzett az anyagtudomány, biotechnológia, égéstudomány és a folyadékfizika kutatásában. Szenvedélyesen foglalkozik a problémamegoldáshoz kapcsolódó befogadás, együttműködés és innováció fontosságával. Egy magával ragadó előadás keretében bemutatja a világűrben zajló életet, beszél az ellenálló képességről és a kapcsolattartás formáiról.

 Az Alltech ONE Virtual Experience online konferencián szintén előad David McWilliams közgazdás, a globális közgazdaságtan adjunktusa a Trinity Üzleti Iskolában és a Trinity Főiskolán, Dublinban. McWilliams karrierjét annak szentelte, hogy elérhetővé és érthetővé tegye a közgazdaságtant, beleszőve némi humort és történelmi hátteret. McWilliams-et a világ legbefolyásosabb közgazdászai közé sorolják, aki a működési kockázatot és az emberi viselkedést vizsgálja a változó piacokhoz való sikeres alkalmazkodás terén. Megosztja velünk nézeteit arról, hogy miként hozzák meg az üzleti döntéseket a globális zavarok közepette.

Jessica Adelman, az ESG Results vezérigazgatója szintén bővíti az előadók táborát, hogy betekintést nyújtson a fogyasztói trendekbe. Adelman számos vezetői pozíciót töltött be az élelmiszer-, kiskereskedelmi- és mezőgazdasági ágazatokban, köztük legutóbb a The Kroger Co. vállalati ügyekért felelős alelnöke és a Kroger Alapítvány elnöke volt, aki felelt a vállalati ügyekért, fenntarthatóságért és kommunikációért. Megosztja velünk a fogyasztók új szokásait, melyek a bezártságból fakadnak.

Az élelmiszer-előállítás következő állomásának feltárása érdekében Jack Bobo, a Futurity vezérigazgatója szintén csatlakozik az Alltech ONE Virtual Experience-hez. Bobo együttműködik az élelmiszeripari és a mezőgazdasági vállalkozásokkal annak érdekében, hogy jobban megértsék a kialakulóban lévő élelmiszer-trendeket és a fogyasztói hozzáállást, és ezáltal jobb pozícióba kerülhessenek az egyre összetettebb világban. A mezőgazdaság következő korszakában felmerülő kihívásokkal és lehetőségekkel kapcsolatos nézeteit fogja velünk megosztani.

A kulcsfontosságú előadók sorába tartozik Dr. Frank Mitloehner a Davisi Kaliforniai Egyetem Állattudományi Tanszékének Kooperatív Együttműködés fakultáns professzora és levegőminőségi szakértője. Mitloehner sikerrel értelmezte a mezőgazdaság környezeti hatásait körülvevő negatív narratívát, egyértelmű kommunikációval és adatokkal bemutatva az emberi tevékenységek, az állatok emésztése, az élelmiszer-előállítás és a légkör kémiai kapcsolatát. Mélyreható képet nyújt a tényeknek a fikciótól való elkülönítéséről és a kommunikációs szakadék áthidalásáról.

Dr. Mark Lyons az Alltech elnöke és vezérigazgatója zárja a főbb előadók sorát, aki együttműködésre szólít minket a gazdálkodás, élelmiszer-előállítás, a természeti erőforrások megőrzése és javítása, valamint az emberi és állati jólét érdekében. Megosztja velünk a “Planet of Plenty” elképzelését, egy olyan lehetőséget és ígéretet, amit közösen tehetünk a bolygónk jövőjének formálására érdekében.

“Világunk jelentősen megváltozott az elmúlt néhány hónapban”- mondta Lyons. “Talán az eddigieknél is sokkal fontosabb most, hogy innovatívak legyünk és szorosabb kapcsolatokat alakítsunk ki, hogy felkészüljünk az elkövetkezendő időszak kihívásaira. Nagyon várjuk, hogy -  most egyedülálló módon - mindenkivel meg tudjuk osztani azt a magával ragadó inspirációt melyet az Alltech ONE Virtual Experience online konferencia nyújt.”

A különféle vitaindító előadások az Alltech ONE Virtual Experience keretében május 18. hétfőtől kezdődően május 22. péntekkel bezárólag minden nap délután 15 órától kezdődnek. A regisztráltak az előadás után közvetlenül kapcsolatba léphetnek a kiválasztott előadóval, aki válaszol a feltett kérdésekre. Azon regisztráltak, akik nem tudtak részt venni az előadáson, igény szerint meghallgathatják azt a későbbiekben.

A plenáris ülések témái szintén elérhetőek lesznek május 18-tól, melyeken az agrogazdálkodás, az akvakultúra, a marhahús, a növénytermesztés, a tejtermelés, a sertés, a baromfi és a fenntartható mezőgazdaság kihívásait és lehetőségeit boncolgatják. További beszélgetések szintén napirenden vannak, speciális párbeszédek, kérdések és válaszok keretében.

 A regisztráltaknak 24 órás hozzáférésük van az összes előadáshoz, valamint az exkluzív tartalmakhoz, melyek havonta kiegészülnek.

Tudjon meg többet az Alltech ONE Virtual Experience konferenciáról, és regisztráljon! Látogasson el a ONE.ALLTECH.COM honlapra.