MENÜ

Carlisle piacra dobja az új Farm Specialist® nagy felületű flotációs-gumiabroncsát

2015.05.19.

NAGYOBB ABRONCS, FOKOZOTT TERMELÉKENYSÉG, KEVESEBB ÁLLÁSIDŐ
Carlisle bemutatja az új Farm Specialist® nagy felületű flotációs-gumiabroncsát.

 

Carlisle FlotationTire 2

 

Az extra széles profilú kivitele és a nagy raksúly kapacitása teszi a Farm Specialist® flotációs-gumiabroncsot tökéletesen alkalmassá mezőgazdasági felhasználásra, többek között: billenő pótkocsik, silószállító pótkocsik, szervestrágya-szórók, szálastakarmány betakarító- és bálázó gépek valamint ültetőgépek számára.

A Farm Specialist® flotációs-gumiabroncs az alacsony abroncsnyomásának köszönhető kiváló teherbírásával kifejezetten nagy igénybevételű munkákra tervezték. A köpenyváz kivitelezését a legapróbb részletéig úgy tökéletesítették, hogy minden körülmény esetén helytálljon. Ezen abroncsok egyik legnevezetesebb vonása a kiváló öntisztuló képesség.

 

Carlisle_15006_profiel

 

A Farm Specialist® flotációs-gumiabroncs az alábbi méretekben elérhető:

260/70-15.3 10 & 12 PR

300/80-15.3 10 & 12 PR

 

Carlisle FlotationTire

 

A “The Carlstar Group”-ról

A “The Carlstar Group LLC” (korábban CTP Transportation Products) vezető gyártója ipari szíjaknak, keréktárcsáknak és mezőgazdasági speciális abroncsoknak, építőipari, ipari, kertészeti járművekhez, motorsport eszközökhöz, utánfutókhoz és pótkocsikhoz. A “The Carlstar Group” széleskörű termékpalettát kínál nagyteljesítményű gépekhez eredeti gyári beszállítási (OEM) és utóértékesítési (AM) ügyfelek részére beleértve a Carlisle® szíjakat, keréktárcsákat és abroncsokat, az Ultimax® hajtószíjakat, ITP® versenyabroncsokat és keréktárcsákat csakúgy, mint a Cragar®, Black Rock® and Unique® keréktárcsákat. Termékeinket ISO által regisztrált gyártóegységeinkben állítjuk elő, melyeket jól képzett innovatív kutatócsapat és ügyfélszolgálat támogat, vásárlóink legnagyobb megelégedésére.

A Carlisle kötelezettségvállalásai: Minőség – Teljesítmény – Tartósság – Érték