MENÜ

CIMBRIA SEA CHROMEX elektronikus osztályozógép

A gyártó továbbfejlesztett, RGB kamerarendszerrel felszerelt géptípusa

2018.11.28.

Mik az előnyei az új fejlesztésnek?

Még jobb teljesítmény, szemléletes kezelőfelület, rendkívül egyszerű beállítások.

Miben nyilvánul meg a gép újszerűsége?

A 0,06 mm-es pixelméretre történő vizsgálat egyedülálló és kiemelkedő. A szín és színárnyalat mellett, már alak és méret szerint is osztályoz, ami előremutató technológia. 400 nm látható fénytartománytól a 2000 nm-es infravörös tartományig képes vizsgálni az anyagot.

Az új EXAGON kezelőfelület rendkívül felhasználóbarát működtetést biztosít.

Milyen kamerákat használ az új SEA CHROMEX?

A legújabb generációs CMOS technológián alapuló teljes színképű 4096 pixeles, 0,06 mm-es optikai felbontású RGB kamerákkal, illetve opcionálisan NIR és InGaAs kamerákkal van felszerelve. Ezzel a gép piacon elérhető legnagyobb optikai felbontásra képes!

Technikailag a Sea CHROMEX ma a legjobb és a legkifinomultabb színosztályozó a világon. Rendszerbe integrált alak és méret felismeréssel rendelkezik. Akár 16 különböző hibacsoportot képes egyidejűleg kezelni. A legnagyobb kihívást jelentő osztályozások is megvalósíthatók a paraméterek helyes beállításával, amelyeket a legkifinomultabb szoftver ellenőriz.

A Sea CHROMEX könnyen bővíthető és sokoldalú, így a jövőbeni újítások eredményei tovább hasznosíthatóak a gép kialakításánál.

Lehet egyszerre hi-tech és könnyen kezelhető?

A Cimbria Sea CHROMEX elektronikus osztályozó a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazza, mégis felhasználóbarát. Az EXAGON grafikus kezelő felület színes, szemléletes és logikus. A gépkezelő könnyen megtanulja a beállítást. A színosztályozó a már meglévő gépsorokba könnyen beilleszthető.

Mit lehet elmondani a gép környezetre gyakorolt hatásáról?

A koncentrált selejt révén kisebb a környezetterhelés, kevesebb a veszélyes hulladék.  A gép által közvetlenül felhasznált villamos energia csekély mértékű. A telepítése egyszerű, különösebb alépítményt nem igényel.

Hogyan profitálhat a fejlesztésből a beruházó?

A végtermék minőségi követelményei jelentősen fokozhatók, így magasabb értékesítési ár érhető el a feldolgozottság növelésével. Az értékesítési piacok, a vevők megtartása könnyebb. A termények feldolgozása kisebb selejtarány mellett valósítható meg. A ma oly sokszor hangoztatott precíziós technológia ennél a gépnél azt jelenti, hogy minden anyagszemcsére külön- külön kiterjedő fizikai és akár biológiai vizsgálatot végez a kamera rendszer.

Milyen területeken alkalmazható a gép?

A mezőgazdaságban a minőségi feldolgozási folyamat gépeként, (pl: vetőmagüzemekben, biotermékek előállításánál). Az élelmiszeriparban étkezési célú magok feldolgozásánál, malmi technológiában, gyógy- és fűszernövények kikészítése során. Takarmánykeverő üzemekben a toxin szennyezettség határérték alá szorításában. Egyéb feldolgozó iparban pl. műanyag granulátum, timföld, egyéb szemcsés anyagok válogatása közben. Hulladék újrahasznosítása során: műanyag őrlemény, üveg törmelék, fémkábel őrlemény osztályozásában.

Mennyire rugalmas a szerviz szolgáltatás?

A felhasználók visszajelzései szerint is a SEA CHROMEX optikai osztályozó megbízhatóan termel. Ha mégis szükséges, helyben, Magyarországról tudunk alkatrészt intézni, szervizelni vagy gépet beállítani. Emellett a gyár központjából távszervizzel, internetes kapcsolaton keresztül is elérik a gépet.

Bővebb információért nézze meg prospektusunkat és a videót.

chh-logo

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4.
Telefon/fax: (+36) 96/ 527-357
Mobil: (+36) 30/9475-440
E-mail: [email protected]
www.chh.hu