MENÜ

Dr. Pearse Lyons az Alltech elnöke és alapítója 73 éves korában elhunyt

2018.03.13.

(LEXINGTON, Kentucky) – Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Pearse Lyons az Alltech alapítója és elnöke elhunyt.
Dr. Lyons március 8-án csütörtökön távozott el tőlünk szívműtétje utáni rehabilitáció során bekövetkezett tüdőembólia miatt. 73 éves volt.

„Gondolatban az egész Alltech család világszerte Dr. Lyons családja, különösen felesége Deirdre, lánya Aoife, fia Mark és Mark felesége Holly mellett áll.” – tájékoztatott Alric Blake, az Alltech vezérigazgatója és pénzügyi igazgatója.

„Dr. Lyons egy jövőbe tekintő vállalkozó és üzletember volt, aki az élesztő technológia innovatív alkalmazásával a takarmányozásban átformálta a mezőgazdaságot. A farmoktól a földekig, a piactól a családok asztaláig a világunk mérhetetlenül jobb lett, mivel ő olyan ember volt, akit nem problémákat látott, hanem megoldásra váró kihívásokat.

Energiájával, lelkesedésével és szenvedélyes hitével a lehetőségekben mindenkit inspirált, akivel csak találkozott. Ezt a pozitív gondolkodást táplálta bele az Alltech több mint 5000 tagjába világszerte. Biztos vagyok abban, hogy mindannyiunk nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ismerhettük és együtt dolgozhattunk egy ilyen kiváló emberrel. Tiszteletben tartjuk azt, amit örökül hagyott ránk azáltal, hogy elmélyítjük ügyfeleink iránti elkötelezettségünket és hitünket az innovatív ötletekben, melyben ő is erősen hitt. 

Dr. Lyons világos vezetői struktúrát hozott létre annak érdekében, hogy a jövőben is előmozdítsa jövőképét a mezőgazdasági ágazat szolgálatában bevált újítások terén:

  • Dr Mark Pearse Lyons, elnök
  • A. Blake, vezérigazgató és gazdasági igazgató
  • Michael Castle II, alelnök és titkár

Mrs. Deirdre Lyons a vállalat arculati igazgatójaként tovább viszi Dr. Lyons az Alltech nemzetközi megjelentével kapcsolatos elképzeléseit, és közös elhivatottságukat a jótékonysági és a közösségi tevékenységek terén.

„Mindannyiunkat mélységesen lesújtott édesapám halála”- mondta Dr. Mark Lyons, Dr. Lyons fia, és az Alltech alapító-elnöke. „Mindig az emberek fejlesztésére törekedett és egy fantasztikus csapatot épített az évek során. Tudom, hogy teljesen megbízott a csapatában és abban, hogy tovább viszik azt, amit ő felépített.”

„Az ágazatban mindenkinél messzebbre látott a jövőbe, és a csapata tagjaiként, elkötelezetten folyatatjuk az általa megálmodott jövő elérését. Olyan magokat ültetett, melyek bőséges termést fognak hozni a világnak az elkövetkezendő években.”

Dr. Lyons családja nagyra értékel minden imát, jókívánságot melyet a barátaiktól kapott a világ minden tájáról. Arra kérnek mindenkit, hogy szimpátiájukat és tiszteletüket, megemlékezésüket az alltech.com/pearselyons oldalon osszák meg.

Amennyiben virágot szeretne küldeni, a család azt kéri, hogy adományával inkább az Alltech ACE Alapítványt támogassa, mely egy 501c3 non-profit szervezet, és emberbaráti törekvéseket támogat világszerte a természeti katasztrófák következményeinek enyhítésétől haiti általános iskolák támogatásáig. Az adományokat az alltech.com/pearselyons oldalon keresztül lehet eljuttatni a szervezet számára.

A gyászmisékre március 17-én Lexingtonban (Kentucky, USA), valamint áprilisban Dublinban (Írország) kerül sor. Egy különleges megemlékezés is lesz május 20-án, a ONE: The Alltech Ideas Conference rendezvény megnyitójának részeként Lexingtonban.

A nyilvános megemlékezés március 16-án pénteken lesz. A részletekről folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket az alltech.com/pearselyons oldalon.