MENÜ

A DuPont ez évben is meghirdeti tavaszi kukorica gyomirtó szer akcióját

2015.03.10.

Principal® Plus Gold herbicid csomag és a Principal® gyomirtó szer család további termékei március közepéig jelentős árelőnnyel állnak a gazdálkodók rendelkezésére. Az akcó időtartama alatt az abban résztvevő termékek kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Dupont

Miért érdemes figyelni a naptárat?

Mert ezeket a termékeket akciós áron ajánljuk azoknak a gazdálkodóknak, akik ezeket 2015 március 17-ig megrendelik kereskedőinknél. A részletekért keresse területi képviselőinket, szaktanácsadóinkat és növényvédő szer forgalmazó partnerét.

Milyen kukorica gyomirtó szerek állnak a gazdálkodók rendelkezésére?

  • Principal® Plus Gold gyomirtó szer csomag:

    A legszélesebb hatásspektrummal rendelkező ajánlatunk. 5 különböző hatóanyagának és kimagasló hatóanyag tartalmának köszönhetően a hazai kukorica termőterületeken szinte bármilyen gyomösszetétel és időjárási körülmény esetén magas hatékonyságú gyomirtást tesz lehetővé.
  • DuPont™ Arigo™ gyomirtó szer
  • DuPont™ Arigo™ Gold gyomirtó szer csomag
  • DuPont™ Principal® Plus gyomirtó szer
  • DuPont™ Principal® Gold gyomirtó szer csomag

Bízunk benne, hogy ajánlataink között Ön is megtalálja a saját területére a gyomviszonyokhoz illő leghatékonyabb megoldást.

Papp Anita

marketing kommunikációs vezető

 

A DuPont készítmények felhasználása előtt olvassa el és kövesse a termékek csomagolásán lévő címke felhasználási utasításait!