MENÜ

Fliegl Abda Kft.

2015.01.06.

A Fliegl Abda Kft. idén is igyekszik bemutatni szinte teljes termékpalettáját. A közel 300 m2-es területük az „A” pavilon 105 B standján lesz megtekintető. A kiállítás alatt találkozhatunk legnépszerűbb termékükkel, az ASW névre keresztelt letoló kocsival, illetve e pótkocsi adaptereivel, trágyaszóróval és átrakócsigával is. Az átrakócsigás adapter a 2014-es évben bebizonyította hasznosságát, ugyanis Magyarországon is elkezdődött a kisebb talajtaposással és jobb kombájnkihasználással járó kocsik használatának elterjedése. Ezen kívül hoznak még egy Fliegl letoló rendszerű trágyaszóró kocsit is, az ADS-t, amely a láncos – léces lehordó rendszer problémáit küszöböli ki.

 IMG_3685

Találkozhatunk standjukon még bálaszállító kocsival is, ugyanis e pótkocsi típusok további elterjedése várható a bálakészítő gazdaságokban. A magyar gyártó természetesen a hazai gazdálkodó érdekeit tartja szem előtt, a magyar gazdák tapasztalataira alapozva készíti termékeit.

IMG_3687

A kiállításról természetesen nem hiányozhatnak a Fliegl három oldalra billentős pótkocsi család tagjai sem, s egy teknős, billentős kocsi és egy tartálykocsi is emelni fogja a rendezvény színvonalát. Az abdai gyártó alkatrész és adapter részlege is fontos hangsúlyt kap az Agrárgép Show-n, tehát a Fliegl Agro – Center is számos eszközt fog kiállítani.

20141012_8

Ezen kívül még extra meglepetéssel is készülnek, ugyanis standjukon minden nap találkozhatnak a kiállításra kilátogatók Kiss Norbival, aki az OXXO Truck Race Team, Európa – Bajnok versenypilótája, valamint csapattársával, Major Benivel is. A versenypilóták minden nap autogram órát tartanak.

IMG_3714