MENÜ

Galaxy MFS 101 SDS: A Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) új generációs, tömör, a nehéz raktári és ipari feladatokhoz ideális targonca-gumiabroncsot mutatott be

2023.02.02.

A targoncák nélkülözhetetlen feladatokat látnak el az anyagmozgatás és a különféle ipari műveletek, mint például az emelés és a szállítás terén. Emiatt az ezeken a gépeken használt gumiabroncsok különös figyelmet érdemelnek.

Az új Galaxy MFS 101 SDS gumiabronccsal a Yokohama Off-Highway egy új, tömör gumiabroncsot vezet be, amelyet a legnagyobb kihívásokat támasztó ipari és raktározási feladatokhoz fejlesztettek ki. A Galaxy MFS 101 SDS kifejezetten a beltéri és kültéri műveletek modern igényeihez készült. Ideális választás elektromos és dízel targoncákhoz, ahol nagyfokú vezetési kényelem és hosszú élettartam szükséges.

A korszerű és innovatív kialakítás, valamint a 3 fokozatú szerkezet minimális rezgést és hőt eredményez, ezenfelül pedig magasabb szintű párnázottság, kormányzás és stabilitás jellemzi a Galaxy MFS 101 SDS gumiabroncsokat. Ez számos különböző iparágban, illetve különböző burkolt és aszfaltozott felületen biztosít zökkenőmentes működést. A nagyobb kopásállóság és a nagyobb barázdamélység, valamint a 60J értékek hosszabb élettartamot biztosítanak. Ezenfelül 5 év garanciával kerül forgalomba.

 

639-galaxy_mfs101_sds_90_pdm3210_degree_90_image_file

 

Több szempontból kiváló teljesítmény

Az intenzív 3 műszakos használatra kifejlesztett Galaxy MFS101 SDS egy prémium szintű, 3 rétegből felépülő termék. Kiváló kopásállóságú és a letöredezéssel szemben is kiválóan ellenálló futófelület-keveréket tartalmaz. A felső réteg optimális élettartamot biztosít a gumiabroncs számára. A puha középső párnaréteg a rezgések minimalizálására szolgál, amely nagyobb kényelmet nyújt a targoncavezető számára. Az alapréteg maximális stabilitást biztosít, és hatékony terhelésátvitelt tesz lehetővé az abroncsok és a targonca között. A csúszásgátló acélperemek jobb illesztést tesznek lehetővé, ezzel elkerülve a kerék megcsúszását.

A futómintázatot innovatív kialakítás jellemzi: folyamatos, barázda nélküli középső rész és optimalizált barázdák a vállrészen. Ez alacsony rezgést és magas vezetési kényelmet eredményez a hosszú munkaidő során a kezelők számára. A gumiabroncs szélén lévő hornyok hatékonyabb kormányzást tesznek lehetővé, míg a hosszabb hornyok jobb tapadást eredményeznek.

A Galaxy MFS 101 SDS széles és lapos profilja az egységes belső rétegekkel kombinálva jó terheléselosztást és alacsony kopást eredményez, így biztosítva a gép magas stabilitását a kritikus emelési és kanyarodási műveletek során.

 

639-galaxy_mfs101_sds_zoom_pdm3210_zoom_image

 

Széles méretválaszték, valamint gyors és szabványos felszerelés

A Galaxy MFS 101 SDS gumiabroncsok a vezetési kényelem, a talajstabilitás és a gumiabroncs élettartama terén egyaránt kiváló teljesítményt nyújtanak. Mind Quick Heel/Lip (QH), mind Standard Heel (SH) típusú szerelvényekkel kaphatók, a különböző felnikkel kombinálva pedig gyakorlatilag minden igényt kielégítenek. Míg az új gumiabroncs 18 méretéhez tartozó 31 SKU már most is tartalmaz QH és/vagy SH változatokat, további 11 méret áll jelenleg fejlesztés alatt, amelyek várhatóan 2023 harmadik negyedévében jelennek meg.