MENÜ

Gladiator késes henger–tárcsa kombináció a Quivogne-tól

Száraprítás minimális költséggel

2019.10.04.

Késes henger ajánlatunk a száraprításra a Gladiator! A legújabb fejlesztésű Quivogne munkagép hatalmas területteljesítménnyel, minimális üzemeltetési költséggel és optimális száraprító képességgel áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

A Gladiator késes henger a kettő sorban elhelyezett munkavégző eszközeivel menetiránnyal párhuzamosan és merőlegesen is felaprítja a szármaradványokat.

A munkagépen az első sorban 410 mm-es átmérőjű késes henger található. A nyolcas osztással rendelkező késes henger enyhe szöget zár be a menetiránnyal, így megfelelő aprítás mellett is nyugodt, pattogás mentes futás garantált. A késes henger teljesen zárt, karbantartást nem igénylő csapágyazással rendelkezik. A dinamikus hatások ellen a henger gumibakos felfüggesztése véd.

A késes hengert csipkézett tárcsasor követi. A 410 mm átmérőjű, teljesen sík tárcsák feladata a menetiránnyal merőleges száraprítás nem pedig a talaj forgatása, keverése. Mivel azonban a táblákon keréknyomok, barázdák találhatók, bennük pedig szármaradvány, ezért a tárcsasor helyzete hidraulikusan állítható 0 – 5 cm között. Ezzel tökéletes aprítás végezhető el és nem marad elmunkálatlan felület.

 

quivogne.gladiator.1

Munkavégzés 20-25 km/h-val!

quivogne.gladiator.2

Front és hátsó függesztéssel

quivogne.gladiator.3

Késes henger – tárcsa kombináció

*a képekre kattintva videók és további információk érhetők el

 

A Gladiator elérhető 3 – 4,5 – 5 – 6 méter munkaszélességben. Az igen robusztus 3 méteres gép súlya 1.550 kg, míg a 6 méteres gépé 3.100 kg. A 3 méteres gép kivételével a munkagép összecsukható és a szállítási szélesség nem haladja meg a 3 métert.

A Gladiator késes henger függesztett kivitelű. A függesztés kialakításánál fogva a Gladiator szerelhető a traktor elejére vagy hátuljára is. A függesztő blokk nem merev, hanem enyhén kényszerkormányzású, gyakorlatilag vontatott gépként dolgozik a Gladiator még front függesztés közben is. Ez fontos szempont, hiszen így a traktort nem húzza a gép oldalra és mindig kormányozható marad. Front függesztés esetében fontos felszerelés a tárcsák után található védőburkolat, amely megakadályozza, hogy a szármaradványok kárt tegyenek a traktorban.

 

Egy rövid bemutató videóért kattintson a következő képre:

quivogne.gladiator.4

 

További ajánlataink:

 

quivogne.rollmot

Rollmot szántáselmunkáló hengerek

opall-agri.valtvaforgato.ekek

OPaLL-AGRI váltvaforgató ekék

opall-agri.kompaktorok

OPaLL-AGRI
kompaktorok

quivogne.x-es-v.neheztarcsak

X és V elrendezésű nehéztárcsák

 

GAZSI Zsolt
Quivogne Magyarország Kft.
+36 30 558 4918
www.quivogne.hu
www.opall-agri.cz/hu

KÉREM TEKINTSE MEG KÖZÖSSÉGI OLDALAINKAT IS:

www.facebook.com/quivognehungary
Quivogne Magyarország YouTube csatornája