MENÜ

Gyümölcsösben tart gépbemutatót a Szegána

2019.08.15.

A Szegána Kft. szeretettel meghívja a 2019.08.22-én, 10 órakor a Kölcse és Almád közötti műút melletti almatelepítésben megrendezésre kerülő gépbemutatónkra, ahol a következő gépeket tekintheti meg munka közben.

CAFFINI GRASSKILLER VEGYSZERMENTES GYOMIRTÓ

Vegyszer mentes gyomirtó gép szőlőbe és gyümölcsösbe. Nagy nyomású vizet juttat a tövek közé, mely segítségével elroncsolja a gyomok felszín feletti és alatti részeit, akár 6 cm mélységben.  A legfeljebb 1250 bar nyomású tiszta víz hatására a gyomnövények 1-2 nap alatt kipusztulnak a kezelt területen. 

A gép alapvetően egy nagy teljesítményű szivattyúból, a víztartályból és a négy fúvókás, forgó irtófejből áll, mely akár 600-at fordul percenként. Ez a felépítés a jellemző 2,5 km/h munkasebességgel gyors és alapos munkát végez vegyszer használata nélkül. Feltöltéséhez a közműszolgáltató által biztosított vezetékes víz használható, melyből működés közben 1000-1500 litert fogyaszt hektáronként.

BCS VOLCAN L80 DUALSTEER REVERSIBILE TRAKTOR
Teljesítménye 75 LE, TLT 540/540E, 16 előre – 16 hátrameneti sebességfokozat (max 40 km/h), I-II kat. 3 pont felfüggesztés emelési kapacitás 2300 kg, tömege 2385kg (fülke nélkül).

A BCS legnagyobb traktor szériája a VOLCAN, mely kiemelkedő teljesítményű, komfortos és hihetetlen manőverező képességgel rendelkezik.
A traktor DUALSTEER kormányzási rendszerrel rendelkezik, ami a derékcsuklós, és első kerék kormányzás egyidejű hazsnálatát jelenti, így akár rögtön a következő sorba lehet fordulni.


Reverzibilis kivitelek átfordítható vezető-hellyel, így tolt üzemmódban is lehetővé válik a biztonságos munkavégzés.
A VOLCAN erőgépek speciális reverzibilis kivitelű, forgózsámolyos vezető hellyel rendelkeznek. A korábbiakhoz képest újítás, hogy a tengelykapcsoló és a fékpedálok a forgó egységen rögzítettek, így nincs szükség kettős pedálzatra. A vezetőhely platformja SILENT-BLOCK-on nyugszik, amely garantálja a kényelmes és komfortos munkavégzést.
 

ORIZONTI VEGA MAXI SORALJMŰVELŐ

A gyár legfejlettebb gépe, kétoldali művelőfejjel, automata sorközépre pozicionálással és önálló hidraulika rendszerrel rendelkezik. Az automata sorközépen tartás +/- 25 cm-es középvonaltól való eltérést tud kompenzálni, tehát 50 cm-es tartományban képes mozogni. Az önálló hidraulika rendszer miatt a traktorról csak a TLT hajtás és egy elektromos aljzat szükséges, a TLT-re szerelhető hidraulika szivattyú termeli a soraljművelő üzemeltetéséhez a hidraulika olajat, és a rendszerhez olajhűtő is tartozik, valamint a mozgások finomságát, gyorsaságát állító fojtószelep is be van építve a rendszerbe.
A minimális sortávolság 180 cm, a minimális tőköz 40 cm. A géphez akár 20 féle eszközt is lehet csatlakoztatni.
  • talajmaró tárcsa
  • eke
  • kasza
  • töltögető tárcsa
  • elhúzó tárcsa
  • gallyseprő
  • damilos kasza
  • törzstisztító...stb
Eső esetén később kerül megrendezésre a bemutató.
A bemutatóra jelentkezni Hőgye Imre területi képviselőnél lehet.

Hőgye Imre
SZEGÁNA Kft.
+36 30/625-25-76

[email protected]

Email
Email
Weboldalunk
Weboldalunk
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube