MENÜ

HARDI újdonságok az idei Agritechnicán

2017.11.11.

Aktuális újdonságainkkal várjuk november 12-18-ig standunkon a hannoveri Agritechnica kiállításon: 09 csarnok, B15 stand.

Kedvcsinálónak:

hardi-agrit-2017-4

RUBICON egy új kategóriát képvisel az önjáró permetezőgépek között, a nagygazdaságok termelési igényeinek kiszolgálására született. A mindennapi munkát megkönnyítő megoldások és a növényvédelmi munkát meggyorsító méretek egy permetezőgépbe integrálva.

hardi-agrit-2017-3

A hosszabb permetezéssel töltött napok és nagyobb munkasebesség egyre nagyobb követelményeket támaszt a komfort és a könnyű kezelhetőség terén. A HARDI megújult ALPHA gépcsalád 3500 és 4500 literes tartályt térfogatú gépei meggyőző felszereltséggel jelentkeznek teljesítmény, megbízhatóság és vezetési komfort tekintetében, valamint bemutatkozik az új 5100 literes nagy testvér is.

hardi-agrit-2017-5

HELIOS III permetezőgép kompakt és sokoldalú. Könnyű kezelhetőség és ergonomikus kialakítás jellemzi az új gépcsaládot. Az új önjáró gépen 3000 literes permetlé tartályt és alumínium szórókeretet találunk egészen 38 m munkaszélességig, amely egy jó ár –érték arányú hatékony permetezőgép közepes gazdaságok számára.

hardi-agrit-2017-2

Ismerje meg az új DELTA FORCE szórókeret központi függesztési rendszerét! Fedezze fel a szórókeret vezérlés új dimenzióját az AutoTerrain, AntiYaw és Auto Height rendszerek segítségével!

hardi-agrit-2017-1

Az AutoSelect segítségével a gépkezelő fúvókát tud váltani a traktorfülkéből vagy egyszerre akár 2 sor fúvókát is használhat. Vegye kezébe az irányítást Ön az Agritechnica kiállításon!

Találkozzunk az Agritechnicán!
November 12-18. között
09 Csarnok - B15 Stand