MENÜ

ISOBUS mindenkinek 2022-ben

2022.01.21.

BOGBALLE műtrágyaszórók

BOGBALLE MŰTRÁGYASZÓRÓK

A világ egyik vezető, műtrágyaszórókat gyártó cég szakemberei az év 365 napján azon fáradoznak, hogy műszaki fejlesztéseikkel és innovatív ötleteikkel, hatékonyabbá és kényelmesebbé tegyék a mezőgazdaságban dolgozó emberek munkáját. Ezt a céget úgy hívják, hogy BOGBALLE. Ezen gyár a több mint nyolc évtizedes tapasztalatnak, a számos szabadalmának és elismerésnek, valamint a kimagasló minőségnek köszönhetően mára már az iparág legmeghatározóbb szereplője lett.
A BOGBALLE, mint ahogyan az előző években is, az idei évben is azon fáradozott, hogy egyedülálló újításokkal lepje meg ügyfeleit világszerte.
 
ISOBUS SÚLYMÉRŐ RENDSZER NÉLKÜL

Az ISOBUS HYBRID rendszer a 2022-es évben kerül bevezetésre, és a piaci igények alapos figyelembe vételével lett kifejlesztve. A rendszer lényege, hogy lehetővé teszi a mai komoly műszaki tartalommal felszerelt traktorok hatékonyabb kihasználását. Ez a megoldás lehetővé teszi a súlymérő rendszer nélküli ISOBUS használatot. Az ISOBUS HYBRID rendszerű műtrágyaszóró funkcionalitását tekintve hasonló a Calibratorral szerelt gépekhez.
A 2022 év egyik szlogenje a „MINDKÉT VILÁGBÓL A LEGJOBBAT” valójában a rendszer által kínált előnyök jobb kihasználását jelenti.
Az S-indikátorral mért mennyiségek közvetlenül rögzíthetők a traktor terminálján. A tartály tartalmának ellenőrzése direkt elérhető a monitoron a „Feltöltés” funkcióval.
Ennek az új fejlesztésnek köszönhetően ugyan olyan pontosság érhető el, mint a korábbi gépeknél Section Control Dynamic-kal.
KITERJESZTETT SZAKASZVEZÉRLÉS

A Calibrator Totz új frissítésével és az ISOBUS-al, megduplázzuk a szakaszok számát. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít azokon a fennmaradó területeken, ahol a nyomvonalak aszimmetrikusak.
Ugyanakkor optimalizált átfedést biztosít a hosszú ékek szórásakor.
Előnyök:
  • 80 szakasz
  • Optimalizált átfedés
  • Nagyobb rugalmasság
KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS RÉSZLETES TERÜLETI FÁJLOK

Az  „As Applied” kiterjesztésű területi fájlokat a hatóságok is elfogadják az ellenőrzések során. Az eddigi kiterjesztésekhez képest ezek a fájlok pontos információt adnak arról hová mennyi műtrágya került. Ezeket a fájlokat a Google Earth Pro-ba feltöltve a gazdák pontos vizuális képet kapnak a munkájuk eredményéről. Az információk táblagépről gyorsan és egyszerűen elküldhetők.
ÉJSZAKAI MUNKA NAPPALI FÉNYBEN

A BOGBALLE műtrágya szórók, új LED-es munkalámpákkal is felszerelhetőek. Az 5200 Lumenes fényerőnek valamint az
IP68-as védettségnek köszönhetően sem az éjszakai munka sem pedig a rossz időjárási viszonyok nem okoznak nehézségeket a gazdák számára.
A lámpák elhelyezkedése a váznyulvány és a szórótárcsák
között van, így a műtrágyaszemek visszatükrözik a fényt. Ez könnyű eszlelést biztosít.
A lámpák külön-külön állíthatók és úgy vannak megtervezve, hogy a normál és a határszórás is egyidejűleg megvilágítható legyen.
Jó áttekintést nyújt akkor is, amikor sötétedés után a terület sarkait szórja.
A JÓ DÖNTÉS

A kiterjesztett szakaszvezérlés, a traktor ISOBUS terminálján keresztül történő vagy akár joystick-ról történő mennyiség szabályzás, a Google Earthben megnyitható területi dokumentáció valamint az „As Aplied” területi fájlok, mind a rendszer innovatív mivoltának a bizonyítékai.
A felhasználóbarát szórók széles termékskálája garancia arra, hogy minden gazda megtalálja a saját igényeinek a legmegfelelőbb megoldást. Így a gazdaságok hatékonyabban működhetnek és gyorsabban fejlődhetnek.
 
SIKERES GAZDASÁGOK ÉS BOLDOG GAZDÁK - EZ A BOGBALLE CÉLJA

Nagy Márk
SZEGÁNA Kft.

+36-30/627-8052
[email protected]

Email
Email
Weboldalunk
Weboldalunk
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube