MENÜ

Itt a MARTON GENETICS 2021. évi őszi kalászos vetőmagokat tartalmazó árlistája!

2021.07.02.

A MARTON GENETICS cégcsoport meghirdette a 2021. évi őszi kalászos vetőmagok árlistáját.

 

Az árlista letölthető ide kattintva!

A martonvásári vállalatcsoport a kalászos fajták képviseletében meglévő piacvezető szerepvállalását és egyben felelősségét is hangsúlyozva tette közzé árlistáját még az aratás kezdetén, 2021. félévének végén.

Sándorfy András, a cégcsoport ügyvezetője a többszereplős vetőmag-előállító folyamatra utalt, mely a szokványos terményelőállítás folyamatához egy többletet, plusz hozzáadott értéket ad. Amennyiben a terményárak drasztikus növekedését éljük meg a piacon, úgy a többletmunka értékének is növekednie kell, mert nem lesz olyan vállalkozó, aki jó minőségű vetőmagot állítson elő, ha az nem hoz többet, mint a szántóföldi árutermelés. Látjuk azt, hogy a növénytermesztési ágazatokban mind az inputok, mind az élőmunka költségek jelentősen megnövekedtek. A vetőmagok árában ezeknek szükségszerűen tükröződniük kell.  

Fontos kiemelni, hogy a megbízható minőségű, fémzárolt vetőmag alkalmazása, amely a jó – az adott agrotechnikához való – fajtaválasztással párosulva a hatékonyabb, biztonságosabb és főként eredményesebb gazdálkodás zálogát is jelenti. Így térül vissza a körforgásba a minőségi és nyomonkövethető vetőmag felhasználása a szántóföldi ágazat nyereségességében. A fémzárolt vetőmag mindig megtérülő befektetés, mert tiszta, fajtaazonos, betegségektől és gyommagvaktól mentes, biológiai értéke garantált, tehát azt aratja a gazda, amit elvetett, a tervezett nagy termésszinten. Mi más, mint martonvásári – zárta közleményét az ügyvezető. Mi Martonvásáron felkészültünk a piaci igényeket kielégítő mennyiségű és minőségű vetőmag előállításával a 2021. évi őszi vetési szezonra is.

marton-genetics-logo-202107