MENÜ

Ki lesz a Kukoricagóré? Országos termésversenyt indított a Natur Agro Hungária

2021.03.23.

A Natur Agro Hungária nagyszabású kukorica termésversenyt hirdet partnerei körében. A versenyre az első száz, Natur Technológiát használó jelentkező nevezheti be területét, így azok előtt is nyitva áll a lehetőség, akik úgy döntenek, idén váltanak a cég által forgalmazott termékekre.

 

A versenyzők a nevezett terület talajminősége alapján két kategóriába sorolva küzdhetnek meg az értékes nyereményekért. A kategóriák harmadik helyezettjei Stihl MSA 161 T akkus láncfűrészt kapnak AP 300S akkuval és AL 500 töltővel, a második helyezettek egy MS 362 fűrésszel és egy FS 235 fűkaszával lesznek gazdagabbak, míg a fődíj mindkét kategóriában egy-egy Stihl RT 6112 C fűnyíró traktor.

A verseny menete

ikonok_01

Használd a Natur Technológiát kukoricádban!

A versenyben kizárólag a Natur Technológiát használó gazdálkodók, vagyis a Natur Agro Hungária partnerei vehetnek részt. A baktériumos talajkezelésre és célzott állománykezelésre épülő technológia évek óta bizonyít számos kukoricát termesztő partnerünknél - ideje megtudni, ki is lesz a legjobb! Most váltanál Natur Technológiára? Keresd tanácsadóinkat!

 

naturagro-202103-02

Kezelésünk hatása Hajdúböszörményben. További eredmények a Natur Agro Hungária 2020-as és 2021-es kísérleti kiadványában.

 

ikonok_02

Nevezd be állományodat a versenybe!

Add le regisztrációs kérelmedet a jelentkezési oldalon! Adataid ellenőrzését követően megnyílik az esélyed, hogy elvidd értékes nyereményeink egyikét.

Jelentkezési határidő: 2021. május 1.

 

ikonok_03

Vezesd a versenynaplót!

Nálunk nincs titok! Rögzítsd kezeléseidet a versenynaplóban, hogy riválisaid és a verseny honlapjának látogatói is megtudják, hogy éred el eredményeidet - persze te is megnézheted, hogy csinálják a többiek...

 

ikonok_04

Legyen tied a legnagyobb terméshozam!

Az eredmények értékelése és kihirdetése kategóriánként történik. Érd el te a legnagyobb terméshozamot kategóriádban a Natur Technológiával - legyél Te 2021-ben a Kukoricagóré!

 

ikonok_05

Vidd haza az értékes STIHL-nyereményeket!

Mindkét kategória dobogósai értékes nyereményekkel gazdagodnak, melyeket az ünnepélyes díjátadó gálán adunk át nekik. Ne add alább, hajts a fődíjra!

 

naturagro-202103-03

 

A versennyel kapcsolatos részleteket elolvashatod a kukoricagore.hu oldalon! Szállj ringbe a fődíjért! Jelentkezz, versenyezz, legyél te a Kukoricagóré!