MENÜ

Kijuttatás hatékonyan és költségtakarékosan? Natur Jettel lehetséges!

2023.03.22.

A Natur Agro Hungária által gyártott és forgalmazott konstrukciók segítségével a kijuttatás a talajmunkákkal egy menetben, csökkentett vízmennyiséggel, költségtakarékosan, hatékonyan oldható meg.

A kéttartályos Duo-Jettel egyszerre végezhető a talajoltás és a lombtrágyázás. Fotó: Natur Agro Hungária

 

"Partnereinkkel való beszélgetéseink során gyakran találkoztunk azzal a felvetéssel, hogy a talajoltó készítmények kijuttatása sok esetben plusz idő-, gép-, és emberigényes folyamat. Ezért alkottuk meg a Natur Jet kijuttatóberendezést, amely gyorsan felszerelhető, rugalmasan kombinálható az erő- és munkagépekhez alkalmazkodva, így a talajoltó készítmények a talajmunkákkal egy menetben kijuttathatóak és nem igényelnek többé plusz energiát a gazdák részéről" - olvasható a cég által kiadott ismertetőben.

A Natur Jet berendezések fejlesztése, gyártása, összeállítása és karbantartása a Natur Agro váchartyáni gyárában folyik. A Natur Jettel felszerelt gépek minden fajta talajmunka során képesek a folyékony talajoltó anyagok, lombtrágyák mozgatására, kijuttatására. A kombinálhatóságnak köszönhetően csak rajtunk múlik, melyik munkaművelet során használjuk a Natur Jetet.

A Natur Jet többféle konfigurációban is összeállítható a gazda igényei, illetve az aktuális talajmunkák, vagy a gépek sajátosságai szerint.

 

VIDEÓ:

 

A jelenleg elérhető konstrukciók:

Natur Jet Extra

 

naturah-2023-03-kep_02

 

A traktor front részére van felszerelve a tartály, a szórókeret és a szerelvények is egyetlen konzol alkalmazásával. Ez a konstrukció alkalmazható leghatékonyabban a talajkezelő készítmények kijuttatásakor szármaradványok eldolgozása, illetve talajoltás során.

500, 1000 és 1200 literes tartállyal is rendelhető!

Kulti-Jet

 

naturah-2023-03-kep_03

 

Segítségével sorközműveléssel egy menetben nyílik lehetőség lombtrágyáink kijuttatására. Kultivátorozás alkalmával a fúvókák a kultivátor kapákra vannak rögzítve adapterek segítségével, így a munkával egy menetben, közvetlenül a növényre permetezhetünk.

Duo-Jet

 

naturah-2023-03-kep_04

 

A traktor front részére egyetlen konzol használatával két tartály van felszerelve, melyekhez külön-külön saját szórási ág tartozik. Így lehetőség van - például sorküzműveléskor - az egyik tartályból talajoltó termék injektálására a talajba, vele egy menetben pedig a másik tartályból lombtrágya szórására is, közvetlenül a növény felületére. 500+200 literes tartálykapacitással rendelkezik.

Jelenleg elérhető legnépszerűbb konstrukciók részletes leírását megismerheti a Natur Agro Hungária kiadványából:

 naturah-2023-03-kep_05

Amennyiben a termék felkeltette érdeklődését, egyedi árajánlatért keresse a Natur Agro Hungária tanácsadóit!