MENÜ

Könnyen átszerelhető RTK-s robotpilóta rendszer, AKCIÓ!

Ajándék egy éves RTK+ előfizetéssel, hűségidő nélkül!

2018.03.20.

21-agrogazda-rtk-robotpilota

  • Univerzális, szinte bármilyen gépre felszerelhető
  • Egyszerűen, kormánykerék cseréje nélkül átszerelhető másik gépekre
  • Választható 0–18 cm (EGNOS) és ±2,5 cm (RTK) pontosság
  • 2 hetes ingyenes próbalehetőség, kötöttségek nélkül
  • Ajándék egy éves RTK-előfizetés, hűség­idő nélkül
  • Komplett robotpilóta rendszer kijelzőterminállal együtt
  • Egyedi részletfizetési lehetőség, 0% THM

ld-agro-5

Vitathatatlan, kézenfekvő előnyök

Az LD-Agro UniDrive automata kormányzás a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzés 5–10% műtrágya-, növényvédőszer- és vetőmag-megtakarítást eredményez. Automata kormányzással a művelőnyomokat is tökéletes pontossággal lehet egymáshoz képest felvenni, hogy a további munkaműveleteknél se keletkezzen átfedés/kihagyás. A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kevesebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive robotpilóta rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett.

Szemed a pályán?

Míg a robotpilóta dolgozik, a traktor kezelője figyelmét az egyéb kezelőszervekre vagy fontos döntések meghozatalára fordíthatja. A robotpilóta terminál könnyed és logikus kezelhetősége segít lépést tartani a fejlett és modern technológiával. A robotpilóta rendszer az elérhető ±2,5 cm-es pontosságnak köszönhetően bárkiből a gazdaság legjobb és legpontosabb traktorvezetőjét varázsolja. Az automata kormányzás nem csak növeli a hatékonyságot és csökkenti a kezelő fáradságérzetét, a gép kopásait, de egy hosszabbra nyúlt fárasztó munkanap esetén is biztosítja, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső.

21-lilla, ld-agro robotpilóta, automata kormányzás, rtk, gps

Egy robotpilótát több gépen is használhat

Vásároljon UniDrive robotpilóta rendszert az egyik traktorához, és használja ugyanezt a többihez is! Amennyiben Ön rendelkezik egy UniDrive komplett robotpilóta rendszerrel és például van egy hidraulikus automata kormányzású, SteerReady, azaz automata kormányzásra előkészített traktora, a rendszert azon is használhatja. Így csupán egy átszerelő készletre, egy szabadraállító kódra és egy speciális kábelre van szüksége, hogy a hidraulikus SteerReady traktorán is tudja használni a robotpilóta rendszert. Az UniDrive elektromotort le sem kell szednie a helyéről, csupán az ECU-vezérlőt, a GPS-vevőt és a terminált kell egyszerűen a másik traktorára percek alatt áthelyeznie.

Az átszerelő készletekkel és az automata kormányzás variálhatóságával kapcsolatban keresse termékszakértő kollégáinkat, hogy a lehető legkedvezőbb összeállítást tudjuk biztosítani a gazdasága számára, függetlenül a gazdasága géptípusaitól!

Kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben tovább fejleszthető robotpilóta rendszer

21-agrogazda-rtk-robotpilota-logok

Az LD-Agro robotpilóta rendszert akár több lépésben is be lehet vezetni. Az alábbiakban a két leggyakoribb példa található, amivel az automata kormányzást a leghatékonyabban, több lépésben is be lehet vezetni.

21-agrogazda-rtk-robotpilota-tablazat

Akciós LD-Agro automata kormányzás csomag ajánlatok

(Kijelző terminál, ECU vezérlő kontroller 9 tengelyes giroszkóppal, UniDrive kormánymotor, GeoD20 ±2,5 cm pontos RTK-s vagy 0‑18 cm pontos GeoD10 EGNOS-os GPS vevővel)

7" Mg Navigátor V2 + GeoD20 3 150 000 Ft + áfa helyett 2 950 000 Ft + áfa
8" LineGuide 800 + GeoD20 3 199 000 Ft + áfa helyett 2 999 000 Ft + áfa
10" LineGuide 1000 + GeoD20 3 299 000 Ft + áfa helyett 3 099 000 Ft + áfa
7" Mg Navigátor V2 + GeoD10 1 950 000 Ft + áfa helyett 1 850 000 Ft + áfa
8" LineGuide 800 + GeoD10 1 998 500 Ft + áfa helyett 1 898 500 Ft + áfa
2. gépes komplett RTK-s átszerelő csomag LD-Agro UniDrive-hoz:   450 000 Ft + áfa


* A GPS vevők pontossága többek között attól függ, hogy az adott napszakban hány műholdra lát rá, vesz-e korrekciós jelet, illetve van-e árnyékoló/zavaró tényező a közelben. A robotpilóta rendszer feltüntetett pontosságáért nem vállalunk felelősséget, mivel a korrekciós jelek folyamatos rendelkezésre állása, az elérhető műholdak száma és azok pontossága rajtunk kívül álló tényezőktől függenek. LD-Agro UniDrive robotpilóta esetén, az átlagos ±2,5 cm pontosságot garantáljuk, folyamatos FÖMI RTK jelvétel esetén, megfelelő műszaki állapotú traktor és munkaeszköz, valamint vetésre alkalmas, megfelelően előkészített talaj esetén, 8 km/órás sebességgel haladva.

Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, illetve 2018. március 30-ig érvényes!

Bővebben az Automata kormányzás, robotpilóta és precíziós gazdálkodásról!
agrogazda_hu_2013_modositott_logo-300
Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
web: www.agrogazda.hu

e-mail: [email protected]
Tel.: +36-70/342-3887, +36-70/618-6220