MENÜ

Lemken Solitair DT vetőgépkombináció

2023.01.20.

A 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow Prémium oklevélben részesített terméke Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában.

 

Az eddig jól bevált Compact Solitair pneumatikus vetőgépek kiváltására a 2023-as évtől a Lemken piacra vezeti a Solitair DT típusú vetőgépcsaládját, mely első lépésben 4, illetve 6 méteres munkaszélességben áll a gazdálkodók rendelkezésére.

 

csm_solitair-dt-2_1fc09361c9

 

A nagy méretű osztott magtartályának köszönhetően a lehető legnagyobb területteljesítményre fejleszették. A viszonylag kis tömege ellenére is kiváló magágyat tud készíteni, azt jól, akár több lépésben vissza tudja tömöríteni, hogy a vetőmagok a legjobb körülmények között indulhassanak kelésnek, várhatóan a legnagyobb hozamot generálva az ügyfelek számára.

 

lemken-solitair-dt-2

 

A Solitair DT egy olyan, minden igényt kielégítő kompakt vetőgép, mely egy menetben történő magágykészítésre, visszatömörítésre és vetésre lett kitalálva, ezzel időt és energiát spórolva a felhasználójának. Okos, intelligens felhasználóbarát megoldásaival, illetve a számtalan opciónak köszönhetően mindenki a saját igényei szerint személyre szabhatja vetőgépét.

 

csm_solitair-dt-strasse_df5952b772

 

>> Tekintse meg az összes díjazott újdonságot ide kattintva! <<