MENÜ

MANHATTAN

2023.06.28.

Azok választása, akik sokoldalú és alkalmazkodó repcehibridet keresnek.

 

Ajánljuk mindenkinek, aki a legmagasabb termésszinteket célozza meg, de nem csak a legjobb adottságú területeken vagy a legmagasabb technológiai színvonalon termel repcét, és fontos számára a kiemelkedő tápanyag-hasznosítás.

rp_manhattan_jelek_2023jun 

– Széles körű felhasználás

– Alkalmazkodóképesség, kiemelkedő tápanyag-hasznosítás

– Rugalmas termesztéstechnológia a vetéstől az aratásig

 

rp_manhattan_dij_2023jun

 

A MANHATTAN széleskörűen használható, sokoldalú, középérésű hibrid. Kiválóan alkalmazkodik a különböző időjárási és termőhelyi adottságokhoz, megtartva a magas termésszinteket.

Őszi fejlődése visszafogott, ennek köszönhetően vetésideje rugalmasan megválasztható. Fagytűrése kimagasló, tavaszi fejlődése közepes, a késői tavaszi fagyokkal szemben ellenálló. Jó termésstabilitással rendelkező hibrid.

A MANHATTAN kombinálja a RAPOOL portfóliójában már sztenderdnek számító tarlórépasárgaságvírus-rezisztenciát a kipergés-ellenállósággal és az RLM7-es fómarezisztenciával. Tápanyag-hasznosító képessége a RAPOOL kínálatán belül is az egyik legkiemelkedőbb, a magas technológiai színvonalon kijuttatott tápanyagtöbbletet maximálisan meghálálja. Az időjárási viszonyoktól függően javasolt a hibrid őszi és/vagy tavaszi regulálása. Kipergés-ellenálló tulajdonságának köszönhetően betakarítása deszikkálás nélkül is ütemezhető. Ideális választás azon termelők számára, akik nemcsak a vetést, de a betakarítást is rugalmasan szeretnék időzíteni, elkerülve a munkacsúcsok kialakulását.

 

rp_manhattan_abra1_2023jun

rp_manhattan_abra2_2023jun

rp_manhattan_terkep_2023jun

 

Vetőmag-katalógusunk letölthető a képre kattintva vagy a Katalógusok, kiadványok oldalunkról.

 

 rp_katalogus_borito_2023

 

Marsai Viktor
termékfejlesztő
RAPOOL Hungária Kft.
www.rapool.hu

rapool_logo_webre