MENÜ

Mechanikus vetőgép integrált forgóboronával: MASCAR FLORIDA COMBI!

2023.02.01.

A MASCAR technológiát ezen a területen a teljesítmény növelése érdekében optimalizáltuk, így egy teljesen megújult rendszert kínálunk.

MASCAR ÚJDONSÁG
2023
FLORIDA COMBI 
mechanikus vetőgép integrált forgóboronával 
Először az EIMA 2022 kiállításon mutattuk be az új mechanikus vetőgép kínálatunkat, integrált forgóboronával.
A MASCAR technológiát ezen a területen a teljesítmény növelése érdekében optimalizáltuk, így egy teljesen megújult rendszert kínálunk.
A MASCAR FLORIDA COMBI alapvető erőssége az ágyás előkészítésének gyorsaságában rejlik: egyetlen munkafázisban megmunkálja a talajt, tömöríti azt, vet és betakarja a vetőmagot, ennek köszönhetően homogén vetést biztosít minden talajtípuson.
A könnyű váznak köszönhetően még lejtőkön is jól teljesít.

Ez a gabonavetőgép számos gabonaféle vetésére alkalmas:
  • beleértve a búzát
  • az árpát,
  • a rozst,
  • a rizst,
  • a repcét,
  • a szóját.
Az általunk kínált vetőgépek lehetnek egytárcsásak vagy kéttárcsásak: az ügyfélnek a vásárlás előtt kell eldöntenie melyik változat a legmegfelelőbb a számára és a művelni kívánt talaj számára. Munkatársaink mindig készséggel nyújtanak segítséget vagy adnak tanácsokat ügyfeleink számára, figyelembe véve minden igényüket.
A FLORIDA COMBI optimalizálja a munkaidőt, csökkenti a költségeket, és kis teljesítményű traktorokkal is használható, így az ágazatban dolgozó közepes és kisvállalkozók számára egyaránt kiváló választás. Az alapkivitel már olyan vetőcsoroszlyákkal van felszerelve, amelyeknek állítható a nyomása és a dőlésszöge.
Abban, hogy ez a vetőgép számos különböző igényt ki tudjon elégíteni fontos szerepe van a gyorscsatlakozós rendszernek. Valójában figyelembe vettük számos különböző ügyfél igényét, és így született meg a megoldás, hogy a forgóborona külön is használható legyen.
A FLORIDA COMBI esetében elegendő a gép mindkét oldalán,- valamint a harmadik ponton lévő csapot
eltávolítani, és néhány perc alatt már meg is kezdheti a talaj megmunkálást.

Hogy mik a forgóborona jellemzői?
A válasz a szilárdság és a megbízhatóság, ezek voltak a fő szempontok amikor megterveztük ezt a gépet. A borona ugyanis nagy szilárdságú acélból készült, fel van szerelve kövek elleni védelemmel, de továbbra is kis tömegű vetőgépnek számít. A tömörítő henger minden talajtípushoz használható.
További vetőgépek után kattintson ide

Nagy Márk
SZEGÁNA Kft.

+36-62/554-640
+3630/627-8052
[email protected]

Email
Email
Weboldalunk
Weboldalunk
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube