MENÜ

Megújult az Axiál szekszárdi telephelye

2015.02.17.

Igazán nevezetes napon, február 13-án pénteken avatták fel Szekszárdon az Axiál Kft. megújult telephelyét, ahol 21. századi körülmények között, magas színvonalú alkatrész és szervizszolgáltatással, valamint új mezőgazdasági, építőipari és anyagmozgatási gépekkel várják jelenlegi és leendő ügyfeleiket.

A teljesen megújult, korszerű telephelyet a cég tulajdonos-ügyvezetője, Harsányi Zsolt és ügyvezetője, Pintér Zsolt a szekszárdi és annak vonzáskörzetében tevékenykedő partnereik, valamint a dolgozók jelenlétében avatta fel, ünnepélyes keretek között.

 A tavaly tavasszal indult, mintegy 100 millióba került felújítási munkálatok során kicserélték a központi épület tetőszerkezetének 1100 négyzetméteres héjazatát, a külső homlokzat pedig 1100 négyzetméteren 15 centiméter vastag hőszigetelést kapott. A belső tereket kifestették, a szociális létesítményeket újracsempézték. 

 E mellett kiépítették a szennyvíz- és csapadékvíz-elvezető rendszert, az udvart 3100 négyzetméteren térkővel burkolták le. A telephely köré 360 méter hosszan kerítést építettek, valamint infra-sorompó rendszert telepítettek.

 Az Axiál Kft. 2011 tavaszán indította útjára telephely-fejlesztési programját, amelynek köszönhetően új telephelyek létesültek a dombóvári, pécsi és zalaegerszegi után, tavaly adták át a szolnokit és debrecenit, amelyekkel a teljes körű szolgáltatás nyújtók száma ötre nőtt. Szintén tavaly nyitotta meg a kapuit Tatabányán a 18. telephelyük is.  

 A beruházásoknak köszönhetően az AXIÁL Kft. országosan 11.000 négyzetméternyi fedett szervizkapacitással rendelkezik ma már, ahol a partnereik számára a jelenleg 203 főből álló apparátussal végzik a korszerű és nagy teljesítményű mezőgazdasági és építőipari gépek szervizelését, javítását.

 A fejlesztés azonban, a már jól megszokott AXIÁL-os módon 2015-ben sem áll meg. Összesen 2,8 millió euró értékben a továbbiakban is tervezik az előrelépést, mely a kerítésépítésben, az infrasorompó és riasztórendszer kiépítésében, híddaru-beépítésben, parkoló-kialakításban, térkövezésben, és a csapadékvízrendszer kiépítésében nyilvánul meg Baján, Csornán, Orosházán és Tatabányán.

Képgaléria megtekinthető Facebook oldalunkon!