MENÜ

Mindig használatra készen az AMAZONE AidPack segítségével

Eredeti kopó- és pótalkatrészek egy kompakt kofferben

2022.06.08.

Az új AidPack-ek révén az AMAZONE mostantól praktikus műanyag kofferben kínálja az AMAZONE növényvédelmi permetezőgépek legfontosabb eredeti kopó- és pótalkatrészeit. Az alkatrészkészletek három változatban állnak rendelkezésre különböző szerelvényekhez és fúvókakapcsolásokhoz.

Az AidPack védve és mindig kéznél van, az AMAZONE növényvédelmi permetezőgép tárolórekeszében szállítható.

 

Az AMAZONE növényvédelmi permetezőgépekhez, melyek a TG elektromos távirányítású keretszakasz-armatúrával, a 3-szoros egyedi fúvókakapcsolásos AmaSwitch vagy a 4-szeres egyedi fúvókakapcsolásos AmaSelect rendszerrel rendelkeznek, az egyes készletek tartalmazzák a megfelelő alkatrészeket, mint például a fúvókatesteket, a membránokat és az O-gyűrűs tömítéseket. A masszív műanyag kofferekben minden alkatrész védve van a sérülésektől és a szennyeződésektől.

aidpack-koffer_tg_d0_kw_p6074143_d1_220215

AMAZONE AidPack a TG elektromos távirányítású keretszakasz-armatúrához

aidpack-koffer_amaswitch_d0_kw_p6074148_d1_220215

AMAZONE AidPack az AmaSwitch elektromos 3-szoros egyedi fúvókakapcsoláshoz

aidpack-koffer_amaselect_d0_kw_p6074153_d1_220215

AMAZONE AidPack az AmaSelect elektromos, 4-szeres, egyedi fúvókakapcsoláshoz

 

Az AidPack segítségével a szükséges alkatrész így azonnal a felhasználó rendelkezésére áll. Függetlenül a felhasználás idejétől és helyétől, valamint a szállítási időtől, az adott alkatrész az üzemben vagy közvetlenül a terepen is gyorsan kicserélhető. Ez megkönnyíti a munkát és növeli a növényvédelmi intézkedés üzembiztonságát.

Az AidPack-ek kényelmesen megrendelhetők közvetlenül az új AMAZONE növényvédelmi permetezőgéppel együtt, vagy külön-külön is kaphatók a kereskedőknél.