MENÜ

Nagyobb terméshozam, védve a természetet

2018.02.16.

A mezőgazdasági termelés eredményessége és hatékonysága megköveteli az újítások alkalmazását. Az innovatív formulációval rendelkező és nagy hatású hatóanyagot tartalmazó N-Lock készítmény a magas termést a hatékonysággal párosítja.

 

N-Lock egy nitrogénstabilizátor, amely a hígtrágya, szervestrágya, folyékony műtrágya (pl. Nitrosol), karbamid kijuttatásakor optimális terméspotenciált és kevesebb nitrogénveszteséget eredményez. Az N-Lock hatóanyaga, a nitrapyrin, szelektíven gátolja a talajban a Nitrosomonas baktérium fajok működését. Ennek eredményeként a kijuttatott ammónium formában lévó N tápanyag nem alakul át instabil nitritté, hanem a gyökérzónában marad.

Repce, gabonafélék, kukorica:

Az N-Lock alkalmazása különösen ott javasolt, ahol intenzív nitrogén utánpótlás történik. Ahol 100 kg/ha vagy efeletti N hatóanyagot kijuttatnak, az N-Lock felhasználása jövedelmező.

dow-nlock-20180216

Az N-Lock előnyei:

  1. A hatékony nitrogénfelhasználás által biztosítja az optimális terméshozamot.
  2. Kevesebb nitrogénveszteség.
  3. Egyszerű felhasználás és hosszú hatástartam.

A megfelelő nitrogénellátottság hozzájárul a növények kiegyensúlyozott fejlődéséhez, így azok ellenállóbbak lesznek a betegségekkel és a környezeti hatásokkal szemben, elősegítve a magasabb terméshozamot és a jobb minőségű termést.

További információk