MENÜ

New Holland by Macdon flexibilis gabona adapterek

2023.01.20.

A 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow Prémium oklevélben részesített terméke Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában.

 

A prémium minőséget képviselő arató-cséplőgépek, mint a New Holland CR és CX típusok maximális teljesítménye és hatékonysága a hozzájuk kapcsolt betakarító adaptereken alapul, így a gyártó nagy figyelmet fordít az elérhető prémium adapterválasztékra is, mely a New Holland by Macdon adapterekkel tovább bővült.

A szántóföldi növénytermesztés során kulcsfontosságú mozzanat a betakarítás. Milyensége döntően meghatározza a gazdálkodó egész éves munkáját és termelékenységét. Különösen a nehezen betakarítható olaj- és fehérjenövények aratása során jelentős veszteségek keletkezhetnek a hagyományos vágóasztaloknál, melyek meghatározzák a vállalkozás jövedelmezőségét.

A FlexDraper® vágóasztalok lényege, hogy a jobb- és baloldali vágóasztalrész kiváló talajkövetést képes végezni úgy, hogy a motollaujjak mindig állandó távolságban maradjanak a kaszához viszonyítva. Ez a feltétele annak, hogy a megfelelően vezérelt HD motollaujjak a hevederekre tereljék a terményt, garantálva a veszteségmentes munkát. A kétoldali vágóasztalszárnyak a középső behordó kerethez csuklós rögzítéssel kapcsolódnak, így jön létre a tökéletes talajkövetés. A behordó hevederek – a nagy hozamú kalászosok esetében is – egyenletes anyagáramot biztosítanak a cséplőszerkezetének, ami a tökéletesebb cséplést, hatékonyabb tisztítást, tehát kisebb veszteséget eredményez. Ezen felül a vágóasztalok munkaszélesség-választéka (9,1-15,20m) biztosítja a különböző nagyságrendű kombájnok leterhelését, mely a hajtóanyagmegtakarítást is jelent. A behordó-hevederes konstrukció és a motolla speciális pozicionálási lehetősége pedig a dőlt kalászosok aratását is minimális veszteség mellett teszi lehetővé.

 

 

>> Tekintse meg az összes díjazott újdonságot ide kattintva! <<