MENÜ

Precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember képzés indul az SZTE Mezőgazdasági Karán

2019.07.31.

Az SZTE Mezőgazdasági Kar felvételt hirdet 2019. szeptemberben induló „PRECÍZIÓS AGRÁRGAZDÁLKODÁSI SZAKMÉRNÖK/SZAKEMBER SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI” SZAKRA.

 

A képzés levelező rendszerű, a tanulmányi idő 3 félév péntek-szombati, vagy csütörtök-péntek-szombati konzultációkkal. A képzés önköltséges (200.000.- Ft/félév), részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A felvételi jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap az intézmény Tanulmányi és Továbbképzési Osztályán kérhető. A jelentkezéshez mellékelni kell a felsőfokú képzésben (BSc, MSc vagy főiskolai, egyetemi) szerzett oklevél másolatát.

szte-prec-logoAz oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése:

- precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök (agrártudományi képzési területen alap- vagy mesterképzésben, illetve főiskolai vagy egyetemi képzésben szerzett oklevél esetén)

- precíziós agrárgazdálkodási szakember (természettudományi vagy műszaki képzési területen alap- vagy mesterképzésben, illetve főiskolai vagy egyetemi képzésben szerzett oklevél esetén)

 

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 23.

A továbbképzéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást az SZTE Mezőgazdasági Kar Tanulmányi és Továbbképzési Osztálya ad.
Vagy ebben a cikkünkben olvashat róla bővebben.

Cím: SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.
Telefon/fax: 62/532-993.
E-mail: barna@mgk.u-szeged.hugubicsne@mgk.u-szeged.hu