MENÜ

ROLMAKO gépek Magyarországon

2021.06.23.

Modern talajművelő munkagépek, 3 év gyártói garanciával, reális áron!

8 m U 684 PRO kompaktor – fotó: Győri Agroker Zrt.

 

A Győri Agroker Zrt. már 2016. óta képviseli a ROLMAKO márkát Magyarországon. 5 évvel ezelőtti szerződéskötésünket nagyban befolyásolta, a lengyel cég dinamikus piaci növekedése és széles termékkínálata. A vállalat elsődleges célkitűzése: kiváló minőségű termékek előállítása piacképes áron. A gyártó sokéves tapasztalata és magasan képzett szakemberei, lehetővé teszik az ajánlatok rugalmas bővítését a változó piaci keresletnek megfelelően.

 

rolmako-2

 

 

A Rolmako gépek ár/érték arányát tekintve, jól beilleszthetők a magyarországi piacra. A vállalt több mint 30-féle szántóföldi munkagépet gyárt, 1,25 m munkaszélességtől egészen 8 m-ig, így nálunk megtalálja számításait a kis és a nagy üzemérettel rendelkező gazdálkodó is.

 

rolmako-3

6 m U671 PRO szupernehéz rövidtárcsa – fotó: Győri Agroker Zrt.

 

rolmako-4

MTZ 892.2 és U 693 3 m vontatott rövidtárcsa – fotó: Győri Agroker Zrt.

 

rolmako-5

A hengerek súlya 65-260 kg/m között változik – fotó: Győri Agroker Zrt.

 

A gyártó minden gép gerendelyére 3 év gyártói garanciát vállal! Importőrként az eladott gépekhez kapcsolódó, alkatrész és szerviz ellátását is biztosítjuk! Célunk, a megfelelő gépek kínálata az ÖN eredményes gazdálkodása érdekében! Az országban több referenciahellyel rendelkezünk, további információkért, vagy felmerülő kérdések esetén, keressen minket bizalommal!

 

Importőr:             

Győri Agroker Zrt. 
Marovitz István
+36 30 610 4308
[email protected]
www.agroker-gyor.hu

gyori_agroker_logo