MENÜ

Sikeres volt a Mystic Pro fúvóka akció

2014.08.07.

A Nufarm Hungária Kft. idén akciót indított a szántóföldi permetezőgépek fúvókáinak cseréjére. Az akcióban résztvevő termelők 70 liter Mystic Pro gombaölő szer megvásárlásakor 12 db professzionális fúvókát kaptak ajándékba. A promóció előzetes regisztrációhoz volt kötve, így már április elején látszott, hogy hatalmas az érdeklődés. Több száz regisztráció érkezett a megadott határidőig.

Az idei egy gombás évjárat volt, ami egy rendkívüli sárgarozsda fertőzéssel is párosult. A várható krízist előre jelezte, hogy dunántúli kolléganőnk már március közepén megtalálta a fertőzés első nyomait egy zalai búzatáblában. Az egészséges állomány fenntartásához így nemcsak a megfelelő gombaölő szert és a kijuttatás helyes időpontját kellett a jó gazda gondosságával megválasztani, hanem különösen nagy jelentősége volt a kijuttatás-technikának illetve a fúvókának is.

Idén újra bebizonyosodott, hogy a Mystic Pro megbízható védelmet nyújt a kalászosokban előforduló legfontosabb gombabetegségek ellen. A promóció sikerén túl az is nagy örömünkre szolgál, hogy az akcióban résztvevő gazdáktól eddig csupán pozitív visszajelzés érkezett hozzánk.

Ezúton köszönjük a bizalmat mindazoknak, akik idén is a Nufarm termékeit választották. 

Salamon György

cégvezető

Nufarm Hungária Kft.

www.nufarm.hu