MENÜ

Tájékoztató az ECOLAB és CID LINES cégek egyesüléséről és a magyarországi képviselet változásáról

2021.04.30.

2021. május 1-től a HAT-AGRO Higiénia Kft. a CID LINES és ECOLAB termékek kizárólagos forgalmazója és kiszolgálója a magyarországi baromfi- és sertéstenyésztő partnereknek.

 

A vízkezelésben, az élelmiszer biztonságban és a higiéniai technológiák és szolgáltatások forgalmazásában világviszonylatban 15 milliárd dollár forgalmú piacvezetőnek számító, 170 országban jelen lévő cég – az ECOLAB multinacionális vállalat a tavalyi évben felvásárolta a belga CID LINES céget.

A 120 millió dollár éves árbevételű CID LINES cég, amely a kivásárlás előtt 115 országban volt jelen, így tovább tudja növelni piacvezető pozícióját az állathigiénia és a biosecurity területén.

A globális folyamatok a CID LINES és az ECOLAB magyarországi képviseleteket pozitívan érintette, melynek következményeként az elmúlt hónapban a HAT-AGRO Higiénia Kft.-vel mind a CID LINES cég, mind az ECOLAB kizárólagos forgalmazói szerződést kötött a baromfi és sertés ipar területére.

Az ECOLAB cég megújította a kizárólagos forgalmazási szerződését az ANIMAL HYGIENE Kft-vel a szarvasmarha ipar területére és az új együttműködés következményeként a CID LINES szarvasmarha termékeinek forgalmazása is kizárólagosan az ANIMAL HYGIENE Kft-hez kerültek.

A változás a magyar piacon 2021. május 1-től lép életbe, ami azt jelenti, hogy mindkét cég termék portfóliója kibővül és a baromfi és sertéstenyésztő partnereket csak a HAT-AGRO Higiénia Kft. szolgálja ki, a szarvasmarhatartó partnereket pedig csak az ANIMAL HYGIENE Kft.