MENÜ

Tavaszi magágykészítés gépei

2020.03.26.

A magágykészítési szezon kezdetével szeretnénk a figyelmébe ajánlani az OPaLL-AGRI Saturn kompaktort és a QUIVOGNE Rollmot hengert.

 

A 4. generációs SATURN IV magágykészítő kompaktor elérhető 3 és 4 méteres függesztett, 3-4-5-6 méteres félig függesztett, valamint 8-10 méteres munkaszélességű szállítókocsis kivitelben. A precíziós magágykészítőn az elmunkáló elemek több sorban helyezkednek el a tökéletes eredmény eléréséért. Az igen pontos mélységtartást az elől és hátul elhelyezett, 330 mm átmérőjű szélespálcás hengerek garantálják, amelyek a mélységvezetés mellett a megfelelő aprításért és a tömörítésért is felelősek. Utánuk következik a kapaszekció. A Saturn kompaktorra négy különböző kialakítású kapa érhető el merev, illetve különböző rugós biztosítású és felfüggesztésű kapaszárral. A kapaszekciót ismét 330mm átmérőjű henger és simító kombináció követi, garantálva a precíz mélységtartást. A tökéletes lezárást a leghátsó sorban lévő Crosskill henger teszi teljessé, így megfelelő mélységben tömör, de felül aprómorzsás magágy érhető el. Az elmunkáló elemeken túl az alapfelszereltséghez tartozik a rugós biztosítású traktorkerék nyomlazító, az oldalsó terelőlemez és a közúti világítás.

Az Opall-Agri Saturn IV kompaktorok használatával megvalósítható a kompromisszum mentes magágykészítés, akár aprómagok részére is.

 

quivogne-image006

Csipkézett simító az első sorban

quivogne-image007

A precíz magágykészítés mestere

quivogne-image008

quivogne-image009

Rollmot henger Cambridge gyűrűkkel

 

QUIVOGNE Rollmot henger a piacon található hasonló munkagépek között talán a legrobusztusabb kialakítású. A 6,3 méter széles változat súlya simítóval együtt mintegy 4 tonna! A henger felszerelhető sokféle öntvény gyűrűvel, amelyek közül a Cambridge és Crosskill kivitel a legismertebb. Ezeken kívül azonban még akár sima palástú vagy prizmagyűrűs változatban is rendelhető a Rollmot. A henger igen robusztus felépítésű, a gyűrűtengely például, egyedülállóan a piacon, 70mm-es átmérővel készül. A 150x100 mm-es zártszelvényből készült hengertagok átfedéssel szereltek, így a felszín egyenletesen átdolgozott lesz, nem marad csíkozott, elmunkálatlan felület. A munka folyamán az egyenletes szélső talajnyomásról a tagok lengő felfüggesztése gondoskodik. Így egy meghibásodás mentes, egyszerű módszerrel érhető el az egyenletes talajnyomás és az optimális lezárás.

 

ÍZELÍTŐNEK NÉHÁNY ÁRPÉLDA A FENTI MUNKAGÉPEKRE:

OPaLL-AGRI SATURN IV 4S: 17.300 EUR + ÁFA
OPaLL-AGRI SATURN IV 6S: 26.500 EUR + ÁFA
OPaLL-AGRI SATURN-NEPTUN IV 8P: 41.350 EUR + ÁFA 
QUIVOGNE ROLLMOT 630: 12.455 EUR + ÁFA
QUIVOGNE ROLLMOT 730: 13.600 EUR + ÁFA

A teljes akciós árlista megtekinthető a weboldalunkon  IDE KATTINTVA.
A munkagépeink megvásárolhatók áfa mentes konstrukcióban is.

 

 

További ajánlataink:

 

neheztarcsak-v-es-x-kivitelben

Nehéztárcsák V és X kivitelben

quivogne-gladiator-keses-aprito

Gladiator késes-tárcsás aprító henger

quivogne-maxiplant

MaxiPlant
sorközművelő kultivátor

quivogne-ssdr

SSDR
talajlazító

 

GAZSI Zsolt
Quivogne Magyarország Kft.
+36 30 558 4918
www.quivogne.hu
www.opall-agri.cz/hu

KÉREM TEKINTSE MEG KÖZÖSSÉGI OLDALAINKAT IS:

www.facebook.com/quivognehungary
Quivogne Magyarország YouTube csatornája