MENÜ

Tavaszi magágykésztés munkagépei a Quivogne-tól

2023.02.15.

A magágykészítési szezon kezdetével szeretnénk a figyelmébe ajánlani az OPaLL-AGRI Saturn kompaktort és a QUIVOGNE Rollfirst hengert.

 

A 4. generációs SATURN IV magágykészítő kompaktor elérhető 3 és 4 méteres függesztett, 3-4-5-6 méteres félig függesztett, valamint 8-10 méteres munkaszélességű szállítókocsis kivitelben. A precíziós magágykészítőn az elmunkáló elemek több sorban helyezkednek el a tökéletes eredmény eléréséért. Az igen pontos mélységtartást az elől és hátul elhelyezett, 330 mm átmérőjű szélespálcás hengerek garantálják, amelyek a mélységvezetés mellett a megfelelő aprításért és a tömörítésért is felelősek. Utánuk következik a kapaszekció. A Saturn kompaktorra négy különböző kialakítású kapa érhető el merev, illetve különböző rugós biztosítású és felfüggesztésű kapaszárral. A kapaszekciót ismét 330mm átmérőjű henger és simító kombináció követi, garantálva a precíz mélységtartást. A tökéletes lezárást a leghátsó sorban lévő Crosskill henger teszi teljessé, így megfelelő mélységben tömör, de felül aprómorzsás magágy érhető el. Az elmunkáló elemeken túl az alapfelszereltséghez tartozik a rugós biztosítású traktorkerék nyomlazító, az oldalsó terelőlemez és a közúti világítás.

 

quivogne-opall-agri-saturn

 

A Rollfirst henger a Quivogne (kivon) széles hengercsaládjának egy egyszerűsített kivitelű tagja. Mit is jelent ez? A szántás nélküli technológia terjedése miatt egyre kisebb a szerepe a hengerek elejére szerelhető simítóknak. Miért vennénk meg egy extrán túlméretezett vázat, ha a simítót nem is használjuk? Erre jelent megoldást a Rollfirst henger, amely könnyebb kivitelben, simító nélkül érhető el a palettánkon. A könnyebb kivitel azt jelenti Quivogne módra, hogy a 8,2 méteres henger ’csak’ 3.700 kg. A gyűrűtengelyek a nagyobb testvérhez hasonlóan 70 mm átmérőjűek. A vonórúd duplavázas kialakítású, a hengertagok pedig átfedéssel szereltek. A Rollfirst henger elérhető Cambridge vagy prizma gyűrűs kivitelben.

 

quivogne-rollfirst

 

A képekre kattintva bővebb információhoz juthat.

Néhány árpélda az akciós gépekre:

Quivogne Rollfirst 820 Cambridge henger: 13.500 EUR + áfa
OPaLL-AGRI Saturn 6s kompaktor: 34.150 EUR + áfa
Quivogne Vibrocult 610 kombinátor: 13.990 EUR + áfa 

A további akciós gépekről bővebb információt és árakat a honlapunkon IDE KATTINTVA találhat.
A munkagépeink megvásárolhatók áfa mentes konstrukcióban is.

 

Íme egy kiállítási videó az OPaLL-AGRI Saturn kompaktor felépítéséről:

 

Bővebb információ:

Gazsi Zsolt: 06/30 558 4918
Szeredai Jenő: 06/70 385 7891

 

quivogne-gepek