MENÜ

TEMPTATION, a kötöttebb talajok repcehibridje

2023.07.05.

Azoknak ajánljuk, akik legalább közepes technológiai színvonalon gazdálkodnak, esetleg széles sortávú vetésben gondolkodnak és stabilan magas hozamra törekszenek még szélsőséges évjáratban is.

 

rp_temptation_jelek_2023jun

 

– Tarlórépa sárgaságvírusának ellenálló hibrid

– Hatékony nitrogénhasznosítás

– Szélsőséges időjárásban is stabilan magas hozam

 

rp-temptation-2-eredmeny

 

A középérésű TEMPTATION Európa számos országában bizonyított. A tarlórépa sárgaságvírusának ellenáll, és az őszi fómás fertőzésre sem érzékeny. A korán is vethető hibrid ősszel átlagosan fejlődik. Gyökérzete kifejezetten erős, jó a télállósága, virágzása hosszú, kiemelkedően regenerálódik, rendkívül sok oldalágat fejleszt és jól kompenzál, állománya magas. Állóképessége kiváló még érés közben is.

 

rp_temptation_abra1_2023jun

rp_temptation_abra2_2023jun

rp_temptation_terkep_2023jun  

Már közepes technológiai színvonalon magas terméspotenciál, olajtartalom és ezermagtömeg, nagy becőméret jellemzi a hibridet, amely jól érzi magát a középkötött-kötött talajokon. A TEMPTATION a cseh termesztői kísérleteket hatalmas fölénnyel nyerte meg, az első helyre kerülve a fajtaajánlati listán. Hazánkban az elmúlt években számos helyen igazolta magas terméspotenciálját. 2022-ben Nován kimagasló, 5,33 t/ha-os terméseredményt ért el, amit a Magyar Kukorica Klub ellenőrei tanúsítottak.

Vetőmag-katalógusunk letölthető a képre kattintva vagy a Katalógusok, kiadványok oldalunkról.

 rp_katalogus_borito_2023

 

Marsai Viktor
termékfejlesztő
RAPOOL Hungária Kft.
www.rapool.hu

rapool_logo_webre