MENÜ

Új traktormárka a SZEGÁNA Kft kínálatában

2019.11.22.

Az idén a SZEGÁNA Kft az olasz BCS ültetvény traktorokkal bővítette kínálatát. A BCS 3 féle teljesítmény kategóriában gyártja a keskeny nyomtávú traktorait Kubota illetve Kohler/Lombardini motorral.

 

A legalacsonyabb teljesítmény szint 25-35 LE mely 8+4 sebességes váltóval készül, a középső szint 48-56 LE mely 12+12 sebességes váltóval készül, és a legmagasabb szint 74-98 LE, mely 16+16 sebességes váltóval készül. A vezetési pozíció lehet egyirányú vagy megfordítható, utóbbi esetben a traktor hátuljára (ahol persze erősebb a traktor mint a front felfüggesztésnél) felszerelhetőek tolt munkaeszközök, melyekre kényelmesebb a rálátás munka közben.

Kormányzás szempontjából három félével készülnek a BCS traktorok, első kerék kormányzás, derékcsuklós kormányzás és DualSteer kormányzás. Utóbbi az első kerék kormányzás és a derékcsuklós kormányzás kombinációja, mely különösen fordulékonnyá teszi a traktort, akár a következő sorba be tud fordulni tolatgatás nélkül.

 

5-1-bcs-volcan-k105-sterzata-1-1200x720

 

A fülke lehet normál vagy cseppfülke, utóbbi a belógó ágakat kevésbé károsítja. A hidraulika rendszerből választható emelt teljesítményű, melyhez akár 6 pár kihelyezett hidraulika kör csatlakoztatható, ez esetben a sok kihelyezett szelep joystickről vezérelhető. A legmagasabb szintű traktorokra front függesztőkarok és elektromos irányváltó is rendelhető.

 

További információ:

www.szegana.hu

szegana_logo