MENÜ

Vidd el most, fizess később!

Vulcan Hibrid 40 és Vulcan Hibrid 60 univerzális lombtrágyák

2023.04.14.

Nehéz a pénzügyi helyzet, tápanyagot azonban adni kellene a növényeknek lombon keresztül is. Ezért két olyan komplex hatóanyag-tartalmú lombtrágyát javasolunk használni, amelyekre 10%-ot elég most kifizetni, a maradék 90% pedig ráér az aratás után.

Az egyre hosszabb száraz periódusok miatt csökkenteni kell a nitrogén kijuttatást. Komplex hatóanyagok kellenek, amelyek nem fogyasztják el a vizet a növény alól.

 

Vulcan Hibrid 40

A Hibrid 40 lombtrágyák a Vulcan Power, a Vulcan Keserűsó (foszforsavas magnéziumoldatok, mikroelemekkel dúsítva) és a RapidN (nitrogénoldat) koncentrátumokból képzett keverékek. A Hibrid 40-ben túlsúlyban van a magnéziumoldat, de jelentős a nitrogén- és a szervesanyag-tartalma is.

Vulcan Hibrid 60

A Hibrid 60 lombtrágyában 50%-ban a RapidN (nitrogénoldat) található, de magnéziumot és szerves anyagot is tartalmaz. Elsősorban nitrogénlombtrágyázásra javasolt használni, amely nitrogénfelvételét segíti a benne levő magnézium, kén, a mikroelemek és a jelentős kálium is. A Hibrid lombtrágyákat 10–20 liter/ha dózisban kell kijuttatni, lehetőleg több alkalommal.

Aszályban is jól működnek

Sokéves tapasztalatok azt mutatják, hogy a Vulcan Power magas aminosav-, kálium-, vitamin- és nyomelemtartalma fokozza a növények aszálytűrését. A növény kevesebb vizet veszít, a kijuttatott tápanyagok sokkal jobban hasznosulnak. Nincs olyan szántóföldi, kertészeti növény, amely ne hálálná meg a Hibrid lombtrágyázást. 

Vidd el most, fizess később!  

Mindkét lombtrágyára érvényes az akció, amelynek keretében a termék átvétele után elég 10%-ot kifizetni, és a maradékot az aratást és remélhetőleg a terményértékesítést követően. Mindenki tapasztalja, hogy nehéz a gazdasági helyzet, miközben a növényeknek tápanyagra lenne szükségük.

A termékek pontos árairól, az elérhető kiszerelésekről, valamint a szállítási feltételekről érdeklődjön a VulcanAgro Kft. területi képviselőinél, viszonteladóinknál.

 

va_hibrid 10%_akcio_200x100mm_2023apr

 

www.vulcanagro.hu

vulcanagro-logo vegleges_50