Ígéretes kukorica portfóliók 2020 + növényvédelmi és tápanyagtippek

Agro Napló
Figyelmébe ajánljuk legújabb kiadványunkat, melynek címe Ígéretes kukorica portfóliók 2020 + növényvédelmi és tápanyagtippek.

A vetési szezon előtt adódik a kérdés, hogy az elmúlt év tapasztalatainak tükrében miként lehet felkészülni azokra az előre még nem látható viszontagságokra, melyek a következő évben előttünk állnak. Mit vár a gazdálkodó egy jó fajtától, mit jelenthet számára a minőségi input alapanyag a termelés megtervezésekor? Az igényelt magas termés mellett elsődlegessé válik a termésbiztonság, mely a klímaváltozás okozta szélsőséges időjárási körülmények mellett is garantálja a jó eredményeket. Számos megoldási változatot kínálnak a vetőmagpiaci szereplők, amelyekben megjelennek a közelmúlt nemesítési fejlesztései.

Az Ígéretes kukorica portfóliók + növényvédelmi és tápanyagtippek kiadvány segít a tájékozódásban, a fajtatulajdonosok ajánlatain túl növényvédelmi és tápanyagtippeket, továbbá a NAK-GOSZ-VSZT 2019. évi kukorica posztregisztrációs fajtakísérleti eredményeket tartalmazza, ami alapján megszületett és nyilvános az ajánlati fajtalista.

A kiadvány letöltéséhez kattintson az alábbi képre!

A kiadvány online lapozható verziójáért kattintson ide!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!