A cég filozófiája azt biztosítja, hogy a pálinkakészítés és fogyasztás módszereivel a látogatók az ital természetes közegében ismerkedhessenek meg, továbbá a tulajdonosok mindenképpen szeretnének közvetlen kapcsolatban állni partnereikkel és fogyasztóikkal, ebben is nagy segítséget fog nyújtani számukra a létesítmény.
A vendégek amellett, hogy a hungarikum történetét megismerhetik, részesei lehetnek egy - főzőmesterek által vezetett - túrának, mely során megismerkedhetnek a pálinka elkészítésének fázisaival a gyümölcs beszállításától a fogyasztásig továbbá feltérképezhetik a gönci barack otthonát, Boldogkőváralját és annak minden nevezetességét, hagyományát. Mindezt megkoronázva egy nagyszerű kóstolóval.
Emellett a létesítmény teret nyújt rendezvények, konferenciák és fesztiválok szervezésére, modern, 70 férőhelyes konferencia és vendéglátó termével, továbbá a parkosított udvaron bármilyen szabadtéri vagy szabadidős foglalkozást, rendezvényt lehet szervezni mintegy 1200 négyzetméteren.