"Az integrált termesztés időszerű kérdései a zöldségtermesztésben" - A Fruitveb és a TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. konferenciája (sajtóközlemény)

agrarszektor.hu
A TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezettel közösen 2012. március 28-án Szentesen "Az integrált termesztés időszerű kérdései a zöldségtermesztésben" címmel szakmai konferenciát szervez.

A rendezvény célja, hogy tájékoztassa az integrált termesztés iránt érdeklődőket a téma aktuális kérdéseiről valamint elősegítse a témában érdekelt szereplők (termelők, input anyag forgalmazók, szaktanácsadók, kutatók, kormányhivatalok) konzultációjával a hazai integrált zöldségtermesztés fejlődését és versenyképességének növekedését.

A rendezvény kiemelt témái között szerepel az integrált zöldségtermesztés szabályrendszere és technológiai feltételei, az integrált védjegyezés, valamint a biológiai védekezés és a mikrobiológiai készítmények alkalmazásának lehetőségei a zöldségtermesztésben. A rendezvényen való részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvényről bővebben a www.fruitveb.hu weboldalon olvashat.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?