Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe - írja közleményében a kamara. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához. Ezeket szem előtt tartva, az őszi idényben új témákkal folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatóságának "Tanuljunk együtt!" szakmai programsorozata.
Szeptemberben a köztestület a sörkészítés témakörében hirdet programot tagjai számára. Az eseményen a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre 2019. szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A programon maximum 20 fő részvételét tudja biztosítani a kamara, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.