Itt a nagy üzlet: sokan kábítószerként ismerik, pedig élelmiszernek is jó

Itt a nagy üzlet: sokan kábítószerként ismerik, pedig élelmiszernek is jó

agrarszektor.hu
Kender-alapú élelmiszerek piac várhatóan gyorsan növekszik és éves szinten 12.72 százalékos bővülést fog produkálni 2030-ig egy friss jelentés szerint. Ezzel a jelenlegi 4,2 milliárd dolláros piacból 72.34 milliárd dolláros üzletté fejlődhet a kender élelmiszerként való felhasználása az évtized végéig – írja a Daily News Mirror.

A kender alapú élelmiszerek piaci kutatási jelentését a For Insights Consultancy készítette el, és vizsgálja a piaci szegmentációt és a vezető piaci szereplőket érintő kockázatokat is. A tanulmány információt nyújt az értékesítésről és a bevételről a 2024 és 2030 közötti időszakra vonatkoztatva. A szegmensek megértése segít a különböző tényezők fontosságának azonosításában, amelyek segítik a kender-alapú élelmiszerek piacának növekedését – teszi hozzá a cikk.

Régiónként elemzik a világpiacot

A jelentés mélyreható értékelést kínál a kender-alapú élelmiszerek piacának növekedéséről és egyéb szempontjairól a fontos régiókban. A jelentésben szereplő főbb régiók között van Észak-Amerika, Európa, Ázsia és Latin-Amerika is.

A kender-alapú élelmiszerek piacáról szóló jelentés a regionális növekedést meghatározó különböző tényezők, például az adott régió gazdasági, környezeti, társadalmi, technológiai és politikai helyzetének megfigyelése és tanulmányozása után készült.

A tanulmány elemzi a kender alapú élelmiszerek piacának regionális szintű bevételét és mennyiségét az előrejelzési időszakra vonatkozóan 2024 és 2030 között. Ezek az elemzések segítenek az olvasónak megérteni az adott régióban történő befektetés potenciális értékét – jegyzi meg a cikk. A részletes jelentés itt vásárolható meg.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. szeptember 1. 14:02