Felhívás a Kukorica Termésverseny különdíjazására!

Agro Napló
A verseny értékelését követően ünnepélyes díjkiosztásra kerül sor. Az elismerő oklevél és a vele járó serleg a versenyző otthonának vagy hivatalos helységeinek dísze lesz.

 

A Versenybizottság lehetőséget teremt különdíjazásra is. A különdíjak felajánlása és meghirdetése a versenyzők ösztönzését, s a versenyben elért valamilyen szempontból kiemelkedő eredmény jutalmazását szolgálják. A különdíjak felajánlását a Versenybizottság olyan társadalmi és gazdasági szervezetektől, magánszemélyektől várja, akik szívükön viselik a hazai kukoricatermesztés fejlesztését, a versenyképesség folyamatos fenntartását.



A különdíjak bármilyen, a versenyhez kapcsolódó, a célkitűzéssel összhangban lévő és egyértelműen meghatározható teljesítményhez kötődhetnek. (Pl.: bizonyos anyagok, termékek felhasználásával, segítségével elért kiváló eredmény, területi és országos értékelésben mutatott kiváló teljesítmény, stb.)



A felajánlott különdíjak lehetnek tárgyak, szolgáltatások, vagy pénzösszegek, amennyiben azok elérik a minimális 50000 forint értéket, vagy a bennük/általuk képviselt ötlet, művészi érték, ösztönző hatás méltóvá teszi őket arra, hogy a Versenybizottság díjmellékletnek elfogadja őket.



A különdíj azonban nem ítélhető oda előre megnevezett versenyzőnek, és nem köthető általánosságban termékhez úgy, hogy egyúttal nem kötődik mérhető teljesítményhez.



A díjak felajánlását a Versenybizottság az értékelési folyamat lezárásáig várja. A beérkező felajánlásokat folyamatosan közzéteszik. A felajánlott díjak összesített statisztikájában a "meglepetés" megjegyzéssel ellátott díjak is szerepelnek.

 

A Magyar Kukorica Klub különdíj felajnlása

Meteorológiai állomások!





A Magyar Kukorica Klub Egyesület felajánl két automatikus meteorológiai állomást a Kukorica Termésverseny különdíjazási felhívására. A meteorológiai állomások közvetlen internetcsatlakozással rendelkeznek, s tagjaii lesznek a Klub Agrometeorológia és Regionális Agroökológia programja keretében épülő hálózatnak.



Az állomások felállítási költség nélküli forgalmi értéke 200 000 Ft + Áfa.

 

Forrás: www.magyarkukoricaklub.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?