Kétmilliomodik hektár magyar erdő emlékérem - felhívás jelölésre

Agro Napló
Az MGSZH Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Erdészeti Igazgatósága és az OEE Országos Erdészeti Egyesület 2008-ban elhatározta, hogy "Kétmilliomodik hektár magyar erdő" emlékérmet adományoz munkája elismeréseképpen minden évben azon újságírónak, aki a magyar erdőkkel, és az erdőgazdálkodás kérdéseivel kapcsolatban széleskörű, és tárgyilagos tájékoztatást nyújt az érdeklődők széles körének.

 

Az emlékérem kizárólag egyéni teljesítmény elismerésére szolgál. Az elismerés mind kiemelkedő szakmai teljesítmény, mind egy életút munkássága alapján odaítélhető. Az emlékérmet az írott és elektronikus sajtó azon munkatársai kaphatják, akik munkájuk során folyamatosan és aktívan részt vettek a magyar erdőkkel, a magyar erdőgazdálkodással kapcsolatos tájékoztatásban. Évente egy érmet adományozunk, az emlékéremhez pénzdíj nem kapcsolódik.



A jelölt személyére mind magánszemélyek, mind jogi személyek tehetnek javaslatot.



A javaslatnak tartalmaznia kell a jelölt részletes szakmai életútját, valamint azon tevékenységeit, amelyek indokolják az emlékérem adományozását, illetve a jelölt adatait a mellékelt adatlap szerint.







A jelöléseket írásos formában kérjük megküldeni az MgSzH Központ Erdészeti Igazgatósága (1055 Budapest, Kossuth tér 11.), vagy az Országos Erdészeti Egyesület (1371 Budapest 5 Pf.: 433.) részére, 2009. október 31-én 14.00 óráig. A határidőn túl beérkező ajánlásokat nem áll módunkban elfogadni.



Az emlékérmet 2009. decemberében, ünnepélyes keretek között adjuk át.





Wisnovszky Károly

igazgató

MGSZH Központ

Erdészeti Igazgatóság



Dr. Pethő József

elnök

OEE





2008-ban az első "Kétmilliomodik hektár magyar erdő" emlékérmet Mangel Gyöngyi kapta, aki a Magyar Rádiónál a Kossuth adón szereplő Oxigén természetvédelmi magazin felelős szerkesztője. Méltatása a Forestpressben.

 

Forrás: http://www.fataj.hu/2009/09/070/200909070_ketmilliomodik-ha-magyar-erdo-sajto-dijra-javaslat.php

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?