Az áremelkedés kiemelheti a csirkeszektort a veszteségből

Agro Napló
Felröppent a hír, hogy 8 - 10 százalékkal drágul a csirkehús a boltokban április-májusra. A termelők remélik, ebből nekik is jut, és nem kell már veszteséggel előállítaniuk a baromfit. A sertéságazatban csökkent az átvételi ár, ez kihat a húsárakra is, csont nélküli karajt a korábbi kilónkénti 1630 helyett 1300 forintért is kínálnak.

 

Teljes cikk

 

Forrás: www.gazdakor.szie.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?