ALIMENTARIA 2010

Agro Napló
A 2010. március 22-26. között Barcelonában megrendezett nemzetközi élelmiszeripari vásár az előzetes várakozásokat 8 százalékkal felülmúlva 140 ezer szakmai látogatót vonzott. A kiállítás története során első alkalommal a Gran Vía Vásárközpont adott otthont az egész kiállításnak.

 

75 ország 4.000 élelmiszeripari vállalkozása mutatkozott be a katalán fővárosban. Az esemény nemzetközi jellegét mutatja, hogy a szakmai látogatók egynegyede külföldről érkezett.



Az Alimentarian olyan új termékeket ismerhetett meg a szakmai közönség, mint az például alkoholmentes bor vagy a csokoládés sajt.



J. Antonio Valls az Alimentaria igazgatója szerint az vásár a kapcsolatépítés és üzletkötés szempontjából nagy lehetőséget jelent az élelmiszeripar képviselői számára.



2006 és 2008 sikeres magyar részvételét követően az idén nem volt közösségi magyar megjelenés. Az Alimentarian a Hungerit Zrt, a PM World Trade Kft valamint a Pickinfo Kft képviselte hazánkat. Előbbi vállalatok az Intercarn, míg utóbbi a Restaurama Szalon keretében önálló standokon mutatták be termékeiket.



Az esemény honlapja:

http://www.alimentaria-bcn.com/  



A spanyol szaktárca élelmezésüggyel kapcsolatos hivatalos portálja:

http://www.alimentacion.es  





Szentmáry Tamás

 

Forrás: FVM

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?