2024. augusztus 28. szerda Ágoston

Közeleg a kifizetési kérelem benyújtási időszak vége!

Agro Napló
A Nemzeti Diverzifikációs Program (NDP) keretében finanszírozott alábbi jogcímek vonatkozásában: Vidéki települések megújítása és fejlesztése, Vidéki örökség védelme, Turisztikai tevékenységek ösztönzése, Mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése, Mezőgazdasági termékek értéknövelése, Mezőgazdasági üzemek korszerűsítése 2012. május 2-ig tart az utolsó kifizetési kérelem benyújtási lehetőség! – figyelmeztet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH).

 

Az NDP keretében támogatott műveletek vonatkozásában kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló időszak utoljára 2012. április 1. és 2012. április 30. között nyílt meg, az utolsó kifizetési kérelem postára adásának legkésőbbi határideje 2012. május 2. Mivel április 30. és május 1. munkaszüneti nap, ezért a kifizetési kérelmet az MVH által rendszeresített nyomtatványokon legkésőbb május 2. napjáig kell postára adni.



A fenti határidők jogvesztőek, tekintettel arra is, hogy az NDP keretében meghirdetett határidők nem módosíthatóak, mivel a kifizetési és a programzárási határidőt uniós jogszabály rögzíti.



A 2012 januárjában benyújtott, illetve a 2012. április 1. és április 30. (fentiek szerint május 2. napja) közötti időszakban benyújtásra kerülő kifizetési kérelmek esetében a kifizetések folyósítására 2012. szeptember 1. és szeptember 30. napja között kerül sor.



További információt a www.mvh.gov.hu címen elérhető jogcímspecifikus közlemények tartalmaznak, tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen kérhető.





Forrás: MVH Sajtóiroda

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?