Lejár a megvalósítási határidő egyes uniós mezőgazdasági beruházásoknál

Agro Napló
Lejár a meghosszabbított megvalósítási határidő december 17-én az EurópaiMezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) finanszírozott egyes mezőgazdasági beruházásoknál - közölte a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) pénteken az MTI-vel.

 

 

A határidő lejártát az egyes agrártárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló, idevonatkozó VM rendelet szabályozza.



A módosítás azokat az ügyfeleket érinti, akik esetében a megvalósítási idő - például a vis maiort és a közbeszerzést is figyelembe véve - a módosító rendelet hatályba lépésekor már lejárt.



Azokra is vonatkozik a módosítás, akik esetében az utolsó kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló egyéves időszak még nem telt le, valamint az utolsó kifizetési kérelemre hozott határozat a módosító rendelet hatályba lépéséig nem emelkedett jogerőre, illetve 2012. január 2-ig - az Öntözés II. támogatási kör esetében 2012. április 30-ig - már benyújtottak kifizetési kérelmet.



Az idevonatkozó szabályozás további részletei megtalálhatók például az MVH honlapján, illetve tájékoztatás kérhető az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu

 

Forrás: MTI

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?