Fotó: nak.hu
A 2017 novemberében indult fórumsorozat előadásait Süle Katalin, a kamara elnökségi szóvivője tartja, a köztestület megyei elnökeivel közösen, helyi termelők bevonásával. A program eddig kilenc megyébe jutott el, a következő pedig újabbakban folytatódik (a programok itt elérhetőek).
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ezúton is köszöni az eddigi rendezvények lebonyolításában közreműködő helyi termelők, élelmiszer-előállítók segítségét, támogatását:
Baranya megyéből: Danic Kft.; Gellai Tibor; Tárnoky Csaba
Budapestről: Proksa Kft; Kovács Károly; Újlaki Major Sajtműhely; Bíró Sándor; OMME – Dr. Halász Gábor
Fejér megyéből: Rotter Jenő – Alba-Kenyér Sütőipari Zrt.; Hegedűs Imre – Bicskei Mezőgazdasági Zrt.;Borbás Edit; Csizmadia György – AlbaFructus Kft.; Sziebler Péterné – Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.; Németh Sándorné – Magyaralmási Agrár Zrt.; Mélykuti Tibor – Alföldi Tej Kft.; Nagy Gyula – Fejér Megyei Méhészek Egyesülete; Schultz György – Jancsárkert Közösségi Egyesület
Győr-Moson-Sopron megyéből: Borcsi Manufaktúra – Boross Csilla, Boross Péter; Tebike Kft. – Pődör Viktória; Darnó Hús – Funkció Kft.: Kanyóné Princes Gyöngyi, Dr. Kovács Péter; Pedró Pékség – Vajda Péter; Erdélyi Tibor
Komárom-Esztergom megyéből: Decmann Dorina; Nagy Lajos; Németh Ferencné; Pap Éva; Simonné Venter Éva; Sipos Péter
Somogy megyéből: BALATON-KER-TÉSZ Szövetkezet
Vas megyéből: Horváth Antal, Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft., Vincze Alajos
Veszprém megyéből: Klausz Tibor, Lengyel Kálmán
Zala megyéből: Göcsej Zamata – Horváth Rita, Bóbics József László; Korona Pékség Kft.