Pár napig még jelentkezhet gyümölcs- és zöldségfeldolgozó továbbképzésre

Agro Napló
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban. A képzésre 2019. január 21-ig lehet jelentkezni.
Fotó: MTI

A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére. A képzés úgy épül fel, hogy a résztvevők a piac által elvárt, magas szintű technológiai, higiéniai, élelmiszerbiztonsági és műszaki felkészültséget, minőségbiztosítással, érzékszervi minősítéssel, termékfejlesztéssel összefüggő, valamint korszerű gazdasági, marketing és jogi ismereteket kapjanak. Ezek mellett elmélyült betekintést szerezhetnek az adalékanyagok, csomagolóanyagok és a különleges, innovatív technológiák világába is. A 2019. februárban induló képzésre 2019. január 21-ig van lehetőség jelentkezni.

További részleteket a gyumolcszoldseg.hu oldalon olvashat. Kérdés esetén további információ: konzerv@etk.szie.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!