Már tesztelhető az interfész az elektronikus gazdálkodási napló benyújtásához

Agro Napló
A Nébih interfészt biztosít az elektronikus gazdálkodási napló (e-GN) benyújtásához, ami így lehetővé teszi a közvetlen adatbeküldést a gazdálkodók üzemirányítási szoftvereiből.

A „csatlakozási kérelem” formanyomtatványa, valamint az interfész részletes dokumentációja a Nébih API szolgáltatás oldalon érhető el.

A közvetlen adatbeküldés lehetőségét biztosító fejlesztés során a Nébih először a tesztrendszerhez ad hozzáférést. A teszteléshez szükséges API tokent, valamint a tesztfelhasználókhoz tartozó tokent a kitöltött „csatlakozási kérelem” nyomtatvány beküldése után kapják meg a felhasználók. Az éles rendszerhez szükséges hozzáférés megadására a sikeres tesztidőszakot követően kerülhet sor – értesült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményéből az Agro Napló.

Az e-GN esetében idáig nem volt lehetőség a közvetlen, interfészen keresztül történő adatbeküldésre. A mostani fejlesztéssel e szolgáltatást tette elérhetővé a Nébih, mely remélhetőleg számottevő segítséget és adminisztrációs tehercsökkenést jelent a felhasználók számára.

(Forrás: Nébih)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!