Mihez kezdjen a fagykár után az őszibarack ültetvényben? – A tordasi rendezvényen megtudhatja!

Agro Napló
Az idei évben a súlyos időjárási anomáliák ellenére is szeretné a NAK a fajspecifikus gyümölcsös rendezvények megtartását tovább erősíteni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tisztelettel meghív minden szíves érdeklődőt a 2023.09.05-én Tordason megrendezésre kerülő „Fagykár utáni teendők az őszibarack ültetvényben” szakmai rendezvényre és az azt követő kertlátogatásra. Az őszibarack gyümölcsfaj idei állapotának szakmai megvitatására a témában elismert, jeles szakembereket kértünk fel előadóként, hogy közösen vitassuk meg az őszibaracktermesztés aktuális helyzetét – értesült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből az Agro Napló.

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely az ITT található meghívóban feltüntetett regisztrációs linkre kattintva tehető meg.

(Forrás: NAK)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Még nem késő szüretelni!

Még nem késő szüretelni!

Bár már őszbe hajlik az idő, még mindig nem késő, hogy az ország számos pontján elérhető szedd magad akciók keretében saját magunk szüretelte gyümölcc...

Már javában tart a körteszezon

Már javában tart a körteszezon

A NAK és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) körképe szerint az idén a tavalyi aszályos évnél jobb, de a közepes szintet el nem...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!